Hai să vă spun ce face un blogger #prinorasulmeu. Caz concret: #PriNeamt

Later edit: Recomand să vă uitaţi la bulele lui Toma. Căci sunt într-un mare fel. Am selectat pentru voi cele două bule care mă privesc direct şi la care a, râs corespunzător :))

———————-

Am impresia că multă lume (din cei care, din diverse pricini, nu participă la astfel de isprăvi) nu prea ştie ce facem noi când mergem undeva #prinorasulmeu. Aşa că am zis să vă fac un fel de raport aplicat, luând ca material de studiu recenta întâmplare frumoasă numită #PriNeamţ, organizată impecabil de Alex, Toma şi cu participarea surprinzătoare, dar totalmente binevenită a lui Cătălin, un eveniment susținut de Primăria Piatra NeamţPetromCosmote, berea Noroc şi Autonom.

Plecarea
Am ajuns vineri seara la Piatra Neamţ, având onoarea să-i fac onoarea lui Răzvan să îi fiu pasager, alături de Traian. Pe drum am povestit despre turism şi blogging, ocazie cu care am aflat că şi turismul ăsta din România este un fel de blogosferă, atât de împărţită e treaba şi de diversificată :)) Răzvan îmi tot zicea ce mişto e hotelul unde o să stăm, dar eu batman batman, căci am comis grava eroare de a-l confunda cu alt hotel (nu dăm nume :D), care e mult sub ceea ce îmi tot zicea Răzvan.

Sosirea la destinaţie
Ajunşi la destinaţie, eu mi-am făcut mea culpa, căci Central Plaza Hotel este unul în care te simţi corespunzător încă de când ai intrat pe uşa rotativă şi care îţi dă gânduri cam cum am povestit eu. Iar Cătălin Roca, directorul, a fost o gazdă excelentă. Ne-am întâlnit cu gazdele noastre şi am băut berea de bun găsit alături de bloggerii care ajunseseră deja acolo. Bine, ok, nu mai îmi bateţi obrazul, au fost mai multe beri :))

Ziua 1 – Conferinţa Marketing Online în Turism. Plus un meci :D
Mă pregătisem pentru acest eveniment cu ceva zile înainte. Adică să am suflu proaspăt, ocazie cu care vă mulţumesc pentru ajutor :) Am urmărit prezentările, am socializat, am râs (cam mult :D), adică am făcut ce trebuie făcut la astfel de eveniment. Iar momentul meu ca speaker a fost, fireşte, unul impecabil :D Eu vă dau prezentarea de mai jos, dar, evident, dacă nu este însoţită de showul meu nu prea e nuş ce :))

Mi-a plăcut mult că au fost mulţi bloggeri acreditaţi la conferinţă, ceea ce aş vrea să văd mai des cam pe la toate evenimentele unde merg :D

[nggallery id=45]

Conferinţa s-a încheiat cu decizia luată ad-hoc de a merge la stadion să vedem meciul dintre Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Braşov, căci dacă tot eram în zonă am zis să nu pierdem ocazia să respirăm şi noi aerul stadionului, cum ar veni :D Mai jos aveţi două fotografii, una cu mica, dar inimoasa, mă înţelegeţi :D, galerie formată din je, Makavelis, Hoinaru şi Toma (sursa foto inegalabila Monica :D) şi una în care vedeţi un suporter al formaţiei gazdă (sursa Cezar) care face un gest inadmisibil pe un stadion de fotbal din România: nu scuipă cojile de seminţe pe jos, ci într-un pahar de plastic. De bere, fireşte :D Dacă aţi fi văzut ce feţe au făcut ceilalţi spectatori, care, fireşte, aruncau cojile pe jos…

Seara am servit o cină excelentă tot la Central Plaza Hotel şi uite că a trecu şi prima zi full option de Piatra Neamţ.

Ziua 2 – Tare multe au fost, vă zic mai jos
După un mic dejun executat rapid (căci mâncatul de dimineaţă şi subsemnatul nu au prea multe în comun), am plecat cu toată gaşca  (în timpul nopţii mai veniseră câţiva) spre Curtea Domnească. Unde ne-am întâlnit cu Lucian, ghidul nostru, categoric surpriza ediţiei prin modul în care ne-a cucerit pe toţi şi cu care ne-a îmbrobodit de am plecat mai îndrăgostiţi de Piatra Neamţ decât eram :)) Am executat şi un mare gest de vitejie, căci am urcat în turn, de unde chiar am făcut şi câteva poze (mai tremurate, e drept). Zic vitejie pentru că înălţimea e pe locul 1 în topul meu de frici, dar lucrez la această chestiune.

[nggallery id=46]

Excelentul nostru ghid Lucian, căruia vreau să îmi mulţumesc şi pe această cale şi cu care vreau neapărat să mai fac o tură prin zonă, ne-a condus într-o vizită fulger (eram foarte strânşi cu timpul) prin Muzeul de Istorie, unde eu am descoperit (cine altcineva, vă întreb eu cu mâna pe inimă? :D) că locuitorii meleagurilor noastre jucau rugby din cele mai vechi timpuri, după cum puteţi vedea în imaginea de mai jos :))

După care am comis inimaginabilul… Adică am urcat în telegondolă şi dus am fost până sus pe Cozla. Desigur, am ajuns acolo cu tricoul ud de transpiraţie pe alocuri, pentru că, v-am spus, eu cu înălţimile avem mai multe lucruri care ne despart decât lucruri care să ne apropie, ca să zic aşa :)) Drept pentru care, după ce am  admirat de la înălţime oraşul, eu cu Makavelis (şi el din foiata mea) am ales să coborâm ca drumeţii, însoţiţi de inimoasa Anne-Marie, care a zis că nu se face să lase ditai băieţii mari singuri :D

După un prânz pe repede înainte la Tequila Bowling, am plecat spre Cheile Bicazului. Ce frumuseţe de locuri… Le vedeam pentru a doua oară, dar parcă ai vrea să stai acolo să te uiţi doar, atât să faci, să te uiţi, ore întregi. Printre cele mai frumoase locuri din ţară. După care am „trădat” un pic cauza nemţeană  şi am mers în judeţul vecin, în Harghita, ca să ne dăm cu barca pe Lacul Roşu. Co-barcagii mei, ca să zic aşa, au fost Denisuca, Elena, Pyuric, Adrian şi cel căruia i-am spus Sebastian „Cabestan” Bârgău, adicătelea vâslangiul de serviciu :D Am executat apoi o plimbare cu vaporaşul pe lacul Bicaz, după care momentul de foc – la propriu – al zilei, adică lansarea de lampioane chiar de la înălţimea barajului.

[nggallery id=44]

Am încheiat o zi excelentă la restaurantul Balad’or, una din multe surprize din această depasare, căci mâncarea a fost excelentă, dar muuuuuultă, enorm de multă :)) Iar momentul serii afost oferit de Sebi şi de Toma, care s-au dus şi ne-au adus… mireasa de la nunta care avea loc în cealaltă parte a localului :D Am făcut poze cu mirii şi – sunt sigur – au respirat uşuraţi când au plecat de la noi…

Cam asta a fost, în mare, experienţa #prinNeamţ. Vă daţi seama că nu am trecut lucrurile care nu pot fitrecute public, nu am spus despre poveştile noastre despre unii, alţii, despre industrie, despre proiectele pe care le avem sau la care ne gândim, de astea. Am făcut doar, cum mi-am propus, un raport schematic despre ce am  executat. Cu menţiunea că nu am rămas şi duminica, a trebuit să ajung în Bucureşti (mulţumesc, Mugur, pentru că m-ai adus atât de repede alături de piticii mei :D). Dar vă invit să citiţi pe blogurile celorlalţi participanţi cum a fost, căci am înţeles că a fost de mare angajament, iar ca bonus l-au avut pe… Fuego :))

Apropo de participanţi, în afara celor pe care i-am menţionat deja în rândurile de mai sus, au participat  (dacă am uitat pe cineva,  vă rog să iertaţi un sărman blogger bătrân :D) Ancuţa, Nebuloasa, Miruna, Andra, DianaAlexandru, Dragoş, Alex, Tudor, Tudor, Alex şi Roxana, Gabi, Constantin.

priNeamț a fost un eveniment sustinut de Primaria Piatra NeamtCentral Plaza HotelPetromCosmote, berea Noroc si Autonom.

 

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

20 thoughts on “Hai să vă spun ce face un blogger #prinorasulmeu. Caz concret: #PriNeamt”

 1. Pingback: Meşteşuguri şi meşteşugari din Neamţ | impresii din lumea mare

 2. Fain rezumat, pacat ca nu ai putut sta si in a doua zi, a meritat efortul. Bine, nu se compara cu o zi cu piticii, dar exact cum vorbeam, pe acolo merita sa mai venim cu tot cu ei, asa ca ai un motiv in plus.
  In alta ordine de idei ma bucur ca nu sunt singura cu frica de inaltimi. Las’ ca ne facem noi bine :-)

 3. Pingback: Un weekend de vis #priNeamt « Pyuric.ro

 4. Pingback: Un week-end #priNeamt | Adrian Ciubotaru

 5. Pingback: priNeamt – vlog | Gaben.ro

 6. Pingback: Ce poți face #priNeamț | Andra Zaharia

 7. Pingback: #priNeamt, ziua II | Ancuta Lebada

 8. Pingback: Prin Neamt, in mijloc de septembrie | Partea 2

 9. Pingback: Autonom Rent A Car Blog » Turism autonom #priNeamt

 10. Pingback: Turist în oraşul meu (partea a II-a) : The Anne-Marie

 11. Pingback: Prin Neamţ: un weekend de poveste şi de povestit nepoţilor – ziua 1 « Denisa Bârgău ✿

 12. Pingback: Tot acasa #priNeamt e mai bine

 13. Pingback: Romania e frumoasa (51): un traseu prin judetul Neamt | RazvanPascu.ro - Blog despre Afaceri si Calatorii

 14. Ai scapat ieftin. Piatra si imprejurimile sunt foarte frumoase dar in oras propriu-zis nu prea ai ce face. Daca stai o viata acolo ajungi la un moment dat sa cunosti cu usurinta fiecare scandura din fiecare gard :).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.