Aşa am aflat de la un domn de la Consiliul Judeţean Neamţ, în timpul prezentării sale din cadrul conferinţei Marketing Online în Turism.
Aşa, ce vă uitaţi la mine aşa? Ar mai trebui să spun ceva sau cum?
Aşa am aflat de la un domn de la Consiliul Judeţean Neamţ, în timpul prezentării sale din cadrul conferinţei Marketing Online în Turism.
Aşa, ce vă uitaţi la mine aşa? Ar mai trebui să spun ceva sau cum?
NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.
Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D
Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.
Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.
Contact: cristi@kooperativa.ro
Abonarea este aproape gata!
Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.
Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.
Abonarea este aproape gata!
Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.
Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.
Acest blog folosește cookies pentru a personaliza conținutul pe care ți-l arată și pentru a contoriza numărul de vizitatori care accesează articolele. Poți stabili ce cookie-uri dorești să fie active pentru tine folosind butoanele alăturate.
23 thoughts on “Avem 18.429 de biserici în România”
Daca cumpar 5, primesc discount?
Le vreau pt. ca am auyit ca sunt profitabile si impozitele-s avantajoase :) :)
Eu cred ca ar trebui sa spui ceva (sau sa intrebi pe domnul respectiv si apoi sa ne spui si noua): cate au pagina de facebook? Dar cont pe twitter? Dar sit? Sau orice prezenta in online? Si cate se folosesc in mod productiv de online?
Una la 1000 de locuitori … Nici nu-s asa de multe :D
Ar fi interesanta o statistica privind cresterea numarului de biserici pe parcursul ultimilor 20 de ani.
Interesant este ca majoritatea preotilor spun ca nu sunt destule biserici si ca mai trebuie construite, ca vai doamne sa vezi, nu incap toti enoriasii in biserici !
18429 de biserici si cate scoli ?
D-Petre, eu știam de 18300 biserici, 4700 de școli și 425 spitale…. http://raduclapa.blogspot.ro/2012/07/am-ingropat-parcul.html#afis
Pai si ne mai miram de „stirile de la ora 5” ???
Si rezolvarea la lipsa de educatie este… construim catedrala bantuirii neamului.
In tarile nordice bisericile se transforma in muzee, biblioteci sau restaurante – din lipsa de „cvorum”. E clar ca au treburi mai importante de facut.
Nu am timp sa verific cae sate avem in Romania, dar io cred ca sunt mai multe biserici. In fiecare an popii ii jegmanesc pe oameni (are sau nu pensie)de cel putin 80 lei, + alte cheltuieli. Atunci ei de ce mai au salar ?
Popii spun in biserica sa-i ajutam pe cei saraci si oropsiti.
Cum dracu se face ca ei fac tot invers, cand trebuie sa-i ajute la necaz, la o inmormantare, le ia bani in cele 3 nopti cand sta mortul acasa si ii mai ia bani si sa-l ingroape. La sate daca esti dator la biserica nu-l ingroapa mortul pana nu-ti platesti restantele.
Stati linistiti, curand Statul n-o sa mai dea bani bisericii. Generatiile de tineri nu pun botul la prosteala cu desenele animate pictate pe biserici.
Nemaiprimind bani de la Stat, bisericile vor deveni magazine, case de pariuri sportive, cazinouri, etc.
Desene animate pictate pe pereti, in biserici.
as vrea eu! dar politicienii nostri nu vor avea curajul sau bunul simt sa taie finantarea cultelor religioase din cauza campaniei electorale pe care o fac preotii. am trai aproape omeneste daca bisericile si manastirile ar fi impozitate si nu ar fi finantate de la bugetul de stat. cultele au fost dintotdeauna niste afaceri.
Toate astea se intampla cu acordul absolut al romanului mediu. Nu e suficient ca eu, tu si cativa sa gandim altfel. Per total astia suntem. Nu intelegem ca „valoarea morala a unui om nu se masoara prin convingerile lui religioase, ci prin inclinatiile afective pe care le-a primit de la natura”
Pingback: Conferinta de marketing online in turism | Reclame TV
Asa e bre, prea multe biserici, deci e loc pentru cei ce se roaga, berechet. Stai sa vezi cite minastiri sunt. Etara plina de ele. Si l fiecare dintre ele locuieste cite o gasca de hoti, betivi, curvari, mincinosi, intr-un cuvint, scursura scursurilor di tara asta. Oameni care n-au vrut sa munceasca cinstit, s-au refugiat la minastiri, si cica acum sunt calugari. Niste rahati cu ochi, asta sunt.
iti dai seama cat o sa ne ajute dumnezeu? :))
Mai multe decât școli. Asta spune multe despre Evul Mediu în care ne aflăm, de fapt, ca țară.
Tu probabil te refereai la potențialul turistic al acestor biserici sau la potențialul de afaceri în social media?
Dumnezeu e cu treaba in alta parte a universului. Pe noi ne-a lasat sa descoperim legile naturii si sa ne folosim de ele pentru a trai decent in lumina, in scurta trecere prin existenta.
Cand e vorba de religie sau dieta, sunt precauta cand deschid gura. Dar mi-ar placea mai mult sa fie 2000 de gradinite si crese in plus, 50 de tabere scolare, 500 de dispensare si spitale.
Conteaza ce crezi, nu unde crezi.
Si sper ca atunci cand pruncul meu va ajunge la scoala, sa nu fie obligat sa invete religie.
Eu unul nu prea inteleg calculul ala cu 1000 de romani la o biserica. Pai din aia 19 milioane, or fi multi de alta religie si si mai multi or fi cei carora li se rupe de mersul la biserica si alte de astea sfinte. Plus ca, daca imi permiteti, bebelusii si infantii nu i-as pune chiar in categoria enoriasi activi de mers la biserica.
1000 de romani la biserica – numai la sarbatorile religioase, sa se calce in picioare pentru o sticla de aghiazma.
Se pare ca acest articol a fost inteles ca un start-point pentru o discutie despre institutia bisericii, preoti, etc. Totusi, acesta cifra, banuiesc, ai primit-o la o conferinta despre turism si online. Cred ca ar fi interesant de analizat numarul prin aceasta prisma.
@china pai daca scazi categoriile enumerate ajungi la vreo 400-500 enoriasi/biserica… mai rau! Tendinta e de 1-1 !???