În ce condiţii aţi accepta să lucraţi pentru un politician?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Este, fireşte, un exerciţiu de imaginaţie. Care, ca orice ţine de imaginaţie, s-ar putea întâmpla în viaţa reală. De aceea când răspundeţi la întrebare vă rog să luaţi în calcul următoarele aspecte:

– care ar fi salariul minim pentru care aţi accepta un job pentru un politician

– care ar fi condiţiile celelalte (maşină de serviciu, telefon de serviciu, calculator de serviciu, alte de alea de serviciu, birou mişto, central, de astea)

– cât de importanţi sunt colegii (pentru că uneori vorbim despre nepoţii, mătuşile, amicii politicianului şi nu e funny deloc)

– cât de importantă este personalitatea politicianului

– cât de importantă este formaţiunea politică din care face parte, recte indeoolgia

Succes la angajarea imaginară.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “În ce condiţii aţi accepta să lucraţi pentru un politician?”

 1. asta ar fi un exercitiu de de imagine bun daca poti sa faci abstractie de partea financiara.marii intelectuali ai neamului, mare parte dintre ei sustin mai public sau pe la colturi, mai direct sau indirect niste politruci.(caratarescu)
  acuma sa lucrezi e mult spus.imagine poti oricum sa ii faci si din redacia ziarului/televiziunii..munca gratuita putini fac si majoritatea din fanatism, la lipit afise poate.oricum o dai raspunsul graviteaza in jurul banului.cand spui politicieni spui automat coruptie si interese.

  p.s:ma gandesc ca daca un politician vrea sa lucreze cu tine dn start faci parte din anturajul lui.

 2. Depinde pe ce pozitie te angajezi. Daca ar fi un post de consultant pentru strategie as lucra pentru 11500-12000 de euroi pe luna si cu conditia ca, inainte de semnarea contractului, sa accepte un audit pe care il fac gratis.

 3. Sunt prea multe variabile dar depinde si cat esti de flamand :) ca sa nu strambi din nas la anturaj sau ideologie.
  As putea lucra aproape in orice conditii si fara pretentii financiare exagerate (un 1500-2000 de euroi)pentru un politician cu PERSONALITATE. :) greu de gasit …

 4. Bolnav de idealism, imi place sa cred ca exista (sau macar vor exista) politicieni care vor intelege valoarea unui consultant de imagine capabil de alte chestii decat de strategii de furt. Recunosc ca mi-ar placea sa fiu intr-atat de meserias pe domeniu…
  Sa spunem ca sunt, ca doar e un exercitiu de imaginatie. As fi, cu siguranta, un „mercenar”. As lucra doar pe proiecte, de preferat campanii, si as avea contract cu plata suplimentara pentru succes.
  Exemplu concret: primaria Bacaului; candidat independent; obiectiv: 35% si loc in consiliul local. Pretul „mercenariatului”: 3.000 euro. Bonus procent 35% – 5.000 euro. Bonus castigare loc consiliu local – 7.000 euro.

 5. Momentan nu s-a inventat suma pentru care să accept să fac aşa ceva, indiferent de care parte a politicii se situează. Dar cine ştie, poate mi se face undeva, cândva o ofertă pe care să nu o pot refuza şi pentru care să calc peste conştiinţă.
  Desigur, pentru o bere aş putea să mă angajez să-i privesc printr-o lunetă ataşată de puşcă, iar pentru a doua mi-aş mişca şi degetul ataşat pe trăgaci. Berea ar fi o plăcere, iar restul ceva care m-ar onora enorm.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)