Nou: Tot ce trebuie să știi despre influencer marketing în 10 scurte filmulețe.

În ce condiţii aţi accepta să lucraţi pentru un politician?

Este, fireşte, un exerciţiu de imaginaţie. Care, ca orice ţine de imaginaţie, s-ar putea întâmpla în viaţa reală. De aceea când răspundeţi la întrebare vă rog să luaţi în calcul următoarele aspecte:

– care ar fi salariul minim pentru care aţi accepta un job pentru un politician

– care ar fi condiţiile celelalte (maşină de serviciu, telefon de serviciu, calculator de serviciu, alte de alea de serviciu, birou mişto, central, de astea)

– cât de importanţi sunt colegii (pentru că uneori vorbim despre nepoţii, mătuşile, amicii politicianului şi nu e funny deloc)

– cât de importantă este personalitatea politicianului

– cât de importantă este formaţiunea politică din care face parte, recte indeoolgia

Succes la angajarea imaginară.

10 comentarii la “În ce condiţii aţi accepta să lucraţi pentru un politician?

 1. Taraboste Reply

  In primul rand ar trebui sa o fac din convingerea faptului ca ma reprezinta. Abia poi vin celelalte aspecte. Nu suport mercenarii politici care desi-l detesta pe x sau y continua sa-i laude aberatiile.

 2. Romania Europeana Reply

  asta ar fi un exercitiu de de imagine bun daca poti sa faci abstractie de partea financiara.marii intelectuali ai neamului, mare parte dintre ei sustin mai public sau pe la colturi, mai direct sau indirect niste politruci.(caratarescu)
  acuma sa lucrezi e mult spus.imagine poti oricum sa ii faci si din redacia ziarului/televiziunii..munca gratuita putini fac si majoritatea din fanatism, la lipit afise poate.oricum o dai raspunsul graviteaza in jurul banului.cand spui politicieni spui automat coruptie si interese.

  p.s:ma gandesc ca daca un politician vrea sa lucreze cu tine dn start faci parte din anturajul lui.

 3. Semanticus Reply

  Depinde pe ce pozitie te angajezi. Daca ar fi un post de consultant pentru strategie as lucra pentru 11500-12000 de euroi pe luna si cu conditia ca, inainte de semnarea contractului, sa accepte un audit pe care il fac gratis.

  • Romania Europeana Reply

   eh pe dracu’ draga semanticule.cu 10 000 euro un politician cumpara o garla de voturi :) la ce mai are nevoie de tine?la 100 000 euro pe an deja cumpara un colegiu intreg.

   • Semanticus Reply

    Draga Romania europeana, nu esti bun de consultant, trebuie sa te preocupe ce faci tu de banii aia nu ce face clientul.

 4. D-Petre Reply

  Sunt prea multe variabile dar depinde si cat esti de flamand :) ca sa nu strambi din nas la anturaj sau ideologie.
  As putea lucra aproape in orice conditii si fara pretentii financiare exagerate (un 1500-2000 de euroi)pentru un politician cu PERSONALITATE. :) greu de gasit …

 5. Catalin Reply

  Bolnav de idealism, imi place sa cred ca exista (sau macar vor exista) politicieni care vor intelege valoarea unui consultant de imagine capabil de alte chestii decat de strategii de furt. Recunosc ca mi-ar placea sa fiu intr-atat de meserias pe domeniu…
  Sa spunem ca sunt, ca doar e un exercitiu de imaginatie. As fi, cu siguranta, un “mercenar”. As lucra doar pe proiecte, de preferat campanii, si as avea contract cu plata suplimentara pentru succes.
  Exemplu concret: primaria Bacaului; candidat independent; obiectiv: 35% si loc in consiliul local. Pretul “mercenariatului”: 3.000 euro. Bonus procent 35% – 5.000 euro. Bonus castigare loc consiliu local – 7.000 euro.

 6. Cristian China Birta Reply

  Ma iertati ca nu intervin, dar discutiile mi se par chiar interesante si nu vreau sa stric feng shuiul cu parerile mele. Continuati, va rog :))

  • Catalin Reply

   Cand va fi pe terminate fang shuiul, nu iti spui si tu parerea, macar ca nea-i facut curiosi.

 7. BogDan Reply

  Momentan nu s-a inventat suma pentru care să accept să fac aşa ceva, indiferent de care parte a politicii se situează. Dar cine ştie, poate mi se face undeva, cândva o ofertă pe care să nu o pot refuza şi pentru care să calc peste conştiinţă.
  Desigur, pentru o bere aş putea să mă angajez să-i privesc printr-o lunetă ataşată de puşcă, iar pentru a doua mi-aş mişca şi degetul ataşat pe trăgaci. Berea ar fi o plăcere, iar restul ceva care m-ar onora enorm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.