Caut exemple despre turismul agenţiilor de turism în social media

În weekend o să fiu prezent la Piatra Neamţ la conferinţa de marketing online pe turism din cadru unui eveniment mai amplu #PrinNeamt, organizat de Toma şi Alex, cărora le mulţumesc şi pe această cale pentru invitaţia de a fi speaker (vedem noi dacă vă pare rău după aia sau nu :D).

Eu mi-am ales să vorbesc despre „Turismul agenţiilor de turism în social media” (întregul program aici), adică – v-aţi prins – despre cum nu fac unele agenţii bine ce fac în social media, dar şi – fireşte – despre cum fac bine ce fac unele agenţii în social media, că aşa e frumos şi mă bucură la coracon să văd de astea :D Pe lângă chestiile pe care o să le zic eu – foarte deştepte, desigur, căci sunt foaaarteeee bun :D – aş vrea să dau cât mai multe exemple, cât mai multe studii de caz, dacă vreţi. Şi din ciclul „aşa da”, dar şi din ciclul „aşa nu”.

Aşa că vă rog să îmi spuneţi despre campanii făcute de agenţii de turism în social media, care au mers bine sau au mers prost, despre care este relaţia dintre anumite agenţii şi bloggeri, exemple personale despre cum aţi relaţionat voi cu unele din ele, aţi înţeles care e faza. Promit că voi folosi unele din aceste exemple în prezentare şi că voi menţiona la modul mai mult decât corespunzător sursa în prezentarea din cadrul conferinţei, cu url dacă vreţi :))

Rog agenţiile de turism sau agenţiile care se ocupă de agenţii de turism care au făcut lucruri faine să îmi spună în comentarii, să nu fie timide, căci nu voi considera asta reclamă, ba chiar vă voi mulţumi pentru că vă lăudaţi cu ce aţi făcut în 2.0 :))

priNeamţ este un eveniment susținut de Primăria Piatra NeamţConsiliul Județean NeamțCentral Plaza HotelPetromCosmote, Noroc şi Autonom, cu felicitările mele că se implică într-o astfel de ispravă :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

20 thoughts on “Caut exemple despre turismul agenţiilor de turism în social media”

 1. Redescoperă România n-a fost şi cu parteneri din turism?
  p.s. Am o prietenă care a câştigat un weekend in Amsterdam cu KLM. Cred că tot ceva concurs pe facebook, dacă se pune. Link N-am, sorry.
  Doar mă băgam în seamă :P

 2. Hai sa completez, c-am fost prea succinta:
  Paravion a mai avut si o aplicatie simpatica, care a avut rezultate frumusele – Planes: https://www.facebook.com/calatorii?sk=app_220577721308544

  A sustinut blogosfera de travel la Targul de Turism al Romaniei, in martie: http://blog.paravion.ro/2012/03/paravion-ro-sustine-blogosfera-de-travel/

  A facut un workshop cu bloggerii de turism la Moeciu: http://elenaciric.ro/2012/workshop-cu-bloggerii-de-turism-by-paravion.html

  In plus, o parte din calatoriile pe care le fac bloggerii de travel sunt sustinute de Paravion: http://blog.paravion.ro/2012/05/motor-sa-inceapa-slowride-ro-proiect-pe-2-roti-sprijinit-de-paravion-ro, http://www.imperatortravel.ro/2012/09/porto-aproape-live-cu-sprijinul-paravion-ro.html,
  http://razvanpascu.ro/2012/08/02/cu-paravion-ro-la-oslo-si-copenhaga, http://razvanpascu.ro/2012/06/25/moscova-by-paravion-ro-ziua-1/, http://razvanpascu.ro/2012/04/30/astazi-plec-in-antalya-cu-tour-operatorul-prestige-tours-si-agentia-happy-tour/ etc.

  Paralela 45 a sustinut anul trecut campania Redescopera Romania, no need to say more. In 2010 au sustinut Blogtripurile lui Bobby Voicu si #prinbucurestiulmeu

  J’Info Tours a avut J’Info Voluntourism: http://jinfotours.wordpress.com/2012/05/17/jinfo-tours-alege-bloggerii-pentru-lansarea-oficiala-a-programelor-de-voluntourism/

 3. Pingback: Autonom Rent A Car Blog » Turism autonom #priNeamt

 4. Pingback: Weekendul acesta plec #priNeamt « Pyuric.ro

 5. Pingback: Cum se promovează o agenţie de turism în social media • Chinezu

 6. Pingback: Bula lui Toma #16 -#priNeamţ -Mulţumiri şi impresii - Despre noi si lucrurile care conteaza -

 7. Pingback: Tot acasa priNeamt e mai bine

  1. vin si eu cu o intrebare , ce efect are asupra websiteului daca pagina de facebook a agentiei are 10.000 de likeuri sau 200 de likeuri . care este diferenta si de ce se omoara lumea sa cumpere likeuri ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.