A început Maratonul Teatrului Independent

Ediţia a doua a Maratonului Teatrului Independent – Bucharest Fringe (10-16 septembrie 2012), organizat de Asociaţia Teatrul.ro, reuneşte o selecţie a celor mai bune 43 de spectacole din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Târgu Mureş şi Bacău, producţii independente profesioniste sau ale şcolilor de teatru.

Piesele, examen de licenţă sau spectacole ale unor tineri absolvenţi produse în regim independent, vor fi prezentate timp de şapte zile, în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul In Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ARCUB.

În cadrul Festivalului va avea loc premiera piesei „A Junk Tango Story”, în regia lui Chris Simion, şi se va pune în scenă şi piesa “Prima dată”, în regia lui Radu Dragomirescu, o co-producţie Pachiu şi Asociaţii şi Teatrul ARCA

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei. Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programul festivalului puteţi găsi pe www.teatrul.ro.

Prima ediţie a Maratonului Teatrului Independent s-a desfăşurat în 2010, la Sala Dalles din Bucureşti, atrăgând peste 1.500 de spectatori în trei zile de Festival.

Informaţie primită de la Casa de avocatură Pachiu şi Asociaţii.

 

2 comentarii la “A început Maratonul Teatrului Independent

  1. George Răspunde

    Parcă premiera la A Junk Tango Story e programată pentru seara asta… Cel puțin așa zice Undercloud.
    Bătaie între festivalurile de teatru? Niceeee… :))

  2. Cristian China Birta Răspunde

    Asa ma bucur cand vad ca se fac mai multe. E drept ca e greu sa alegi. Dar mai greu decat asta este sa iti gasesti timp sa alegi :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: