A început Maratonul Teatrului Independent

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ediţia a doua a Maratonului Teatrului Independent – Bucharest Fringe (10-16 septembrie 2012), organizat de Asociaţia Teatrul.ro, reuneşte o selecţie a celor mai bune 43 de spectacole din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Târgu Mureş şi Bacău, producţii independente profesioniste sau ale şcolilor de teatru.

Piesele, examen de licenţă sau spectacole ale unor tineri absolvenţi produse în regim independent, vor fi prezentate timp de şapte zile, în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul In Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie şi Sala ARCUB.

În cadrul Festivalului va avea loc premiera piesei „A Junk Tango Story”, în regia lui Chris Simion, şi se va pune în scenă şi piesa “Prima dată”, în regia lui Radu Dragomirescu, o co-producţie Pachiu şi Asociaţii şi Teatrul ARCA

Preţul unui bilet, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de 5 lei. Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programul festivalului puteţi găsi pe www.teatrul.ro.

Prima ediţie a Maratonului Teatrului Independent s-a desfăşurat în 2010, la Sala Dalles din Bucureşti, atrăgând peste 1.500 de spectatori în trei zile de Festival.

Informaţie primită de la Casa de avocatură Pachiu şi Asociaţii.

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “A început Maratonul Teatrului Independent”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)