Unul din motivele pentru care nu citesc presa de sport de la noi

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Se dă ştirea asta din Gândul. În care se vorbeşte despre o campanie împotriva cancerului. Clipul este unul interesant, hai să îi zicem incitant. Dar mai mult de atât este greu să zici. Mă rog, este greu să plusezi dacă eşti om stăpânit de o minimă decenţă, căci atunci când îţi patinează rău bunul simţ uite că poţi să asociezi o asemenea campanie împotriva cancerului cu pornografia. Aşa cum o face sport punct ro, după cum puteţi vedea mai jos.

Mai zic doar că atunci când nu o să mai văd porcării de astea în presa sportivă de la noi, o să storc o juma de lacrimă când o să îi mai aud pe jurnaliştii sportivi că presa tradiţională se duce în jos. Ceea ce, fireşte, nu o să se întâmple niciodată, aşa că jumătatea mea de lacrimă e safe. Şi mai zic că reuşesc bine merci să mă informez despre ce se întâmplă în sport din blogosferă, de pe twitter sau din presa care cât de cât mai este presă, aşa că nu trebe să citesc siteuri şi publicaţii unde apar porcării de astea. Iar dacă mă întrebaţi ce căutam, totuşi, pe site, vă răspund că sunt în Varşovia, la baza sportivă unde are loc Danone Nations Cup, şi am vrut să văd meciul de rugby dintre Noua Zeelandă şi Argentina. Că altfel…

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Unul din motivele pentru care nu citesc presa de sport de la noi”

  1. Care presa sportiva? Poate presa mondena cu veleitati fotbalistice caci in afara de informatii despre viata privata a fotbalistilor si cateva date despre fotbal nu prea ai ce citi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)