Soluţia pentru blogerii care habar nu au să aleagă cadouri

Eu sunt unul din cei care am mari, mari probleme când vine vorba să aleg cadouri. Adică se întâmplă, dar extrem de rar, să nimeresc genial un cadou pentru cineva, dar asta pun pe seama întâmplării şi atât. Căci de regulă sunt de o mediocritate absolută în această chestiune :D

Şi cum ştiu că sunt printre voi unii care suferă la fel ca mine la acest capitol, am zis ia să facem noi o campanie alături de Originalo, care să pice exact pe problema în cauză. Adică o campanie la care puteţi câştiga nişte cadouri care vă rezolvă, în mare măsură, răspunsul la întrebarea „Ce cadou să cumpăr?„.

Căci asta e fain la cadourile Originalo, că sunt altfel, interesante şi… altfel :)) Şi când te gândeşti că în curând vine ziua cuiva drag care s-ar bucura tare să aibă parte de un asemenea cadou…

Hai succes, să fiţi iubiţi şi să oferiţi cadouri frumoase :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Soluţia pentru blogerii care habar nu au să aleagă cadouri”

  1. Deci care nu are habar sa aleaga cadouri, bloger, mamoș sau simplu om al strazii, cel mai bine e sa nu mai ofere.

    Ar trebui sa fie si mai ieftin, dar s-ar putea sa coste cam mult.

  2. Ma bag si eu in dezbaterea asta, ca profesionist in cadouri. Suna pretentios, insa din asta traiesc. E adevarat ca mi-ar fi placut mai mult sa fie vorba de cadouri de business si nu de aniversari, insa lucram tot cu emotii mult dorite si rar implinite. Daca Chinezu permite, discutam, ne radem sau inspiram tot spectrul fenomenului GIVEAWAY-NESS.

  3. Instinctual, majoritatea gandesc un cadou ca scop in sine cu primul gand legat de buget. De aici, ajungi sa fi condus preponderent de niste cifre. Si atunci unde mai este emotia, surpriza, bucuria, impactul?
    Sa va povestesc ceva dintr-o vizita la un mare director de comunicare din domeniul auto. Tipul scolit si umblat pe afara, avea grija de toate detaliile lansarilor si a giveaway-urilor la evenimente. Avea un birou tapetat cu fotografii si dovezi ale fostelor campanii de succes. Il intreb, care a fost cel mai reusit cadou de business pe care l-a primit vreodata. Si imi arata o masinuta artizanala si un tablou primit la pachet. Pe masinuta scria doar atat, F1 Tehnologie. Mi-a marturisit ca-l primise de la McLaren la un eveniment in Paris. I-am cerut cateva motive pentru care i-a placut atat de mult. Mi-a raspuns ca nu stie, dar ca de aia il pastreaza pentru ca-i place. Nu ma pot abtine si imi dau cu parerea. Cred ca la acest cadou mesajul a fost ”Noi cei de la Mclaren, facem din Tehnologie – Arta” Tipul a avut o revelatie si din acel moment am colaborat foarte bine. Cred ca in cadouri de business, mesajul non verbal asociat subtil cu ceva din brand-ul implicat, poate avea impact pe termen lung.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)