Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Soluţia pentru blogerii care habar nu au să aleagă cadouri

Eu sunt unul din cei care am mari, mari probleme când vine vorba să aleg cadouri. Adică se întâmplă, dar extrem de rar, să nimeresc genial un cadou pentru cineva, dar asta pun pe seama întâmplării şi atât. Căci de regulă sunt de o mediocritate absolută în această chestiune :D

Şi cum ştiu că sunt printre voi unii care suferă la fel ca mine la acest capitol, am zis ia să facem noi o campanie alături de Originalo, care să pice exact pe problema în cauză. Adică o campanie la care puteţi câştiga nişte cadouri care vă rezolvă, în mare măsură, răspunsul la întrebarea “Ce cadou să cumpăr?“.

Căci asta e fain la cadourile Originalo, că sunt altfel, interesante şi… altfel :)) Şi când te gândeşti că în curând vine ziua cuiva drag care s-ar bucura tare să aibă parte de un asemenea cadou…

Hai succes, să fiţi iubiţi şi să oferiţi cadouri frumoase :D

8 comentarii la “Soluţia pentru blogerii care habar nu au să aleagă cadouri

 1. albinuta veninoasa Reply

  Am crezut ca-s singurul barbat care are pb asta :)

  • Cristian China Birta Reply

   Ce vorbesti, bre? Cred ca am putea face un grup de asta pe facebook, al barbatilor care sunt pasta la cadouri, si am avea un succes instant :))

 2. Corson Reply

  Deci care nu are habar sa aleaga cadouri, bloger, mamoș sau simplu om al strazii, cel mai bine e sa nu mai ofere.

  Ar trebui sa fie si mai ieftin, dar s-ar putea sa coste cam mult.

  • Cristian China Birta Reply

   Mah, esti cam folosfic de data asta si s-ar putea ca lumea sa nu se prinda de ce zici :D

 3. atipicus Reply

  Ma bag si eu in dezbaterea asta, ca profesionist in cadouri. Suna pretentios, insa din asta traiesc. E adevarat ca mi-ar fi placut mai mult sa fie vorba de cadouri de business si nu de aniversari, insa lucram tot cu emotii mult dorite si rar implinite. Daca Chinezu permite, discutam, ne radem sau inspiram tot spectrul fenomenului GIVEAWAY-NESS.

  • Cristian China Birta Reply

   Interesanta asta cu esti profesionist in cadouri. Adica oferi si consultanta? Gen te intreb ce sa iau pentru sefu cand implineste 50 de ani si tu ii recomanzi in functie de un buget?

 4. Ovidiu Adrian Reply

  Da` chiar ca e o mare problema cu alesul cadourilor….Oricum e binevenita treaba cu Originalo….ne mai inspira.

  Toate cele bune!

 5. atipicus Reply

  Instinctual, majoritatea gandesc un cadou ca scop in sine cu primul gand legat de buget. De aici, ajungi sa fi condus preponderent de niste cifre. Si atunci unde mai este emotia, surpriza, bucuria, impactul?
  Sa va povestesc ceva dintr-o vizita la un mare director de comunicare din domeniul auto. Tipul scolit si umblat pe afara, avea grija de toate detaliile lansarilor si a giveaway-urilor la evenimente. Avea un birou tapetat cu fotografii si dovezi ale fostelor campanii de succes. Il intreb, care a fost cel mai reusit cadou de business pe care l-a primit vreodata. Si imi arata o masinuta artizanala si un tablou primit la pachet. Pe masinuta scria doar atat, F1 Tehnologie. Mi-a marturisit ca-l primise de la McLaren la un eveniment in Paris. I-am cerut cateva motive pentru care i-a placut atat de mult. Mi-a raspuns ca nu stie, dar ca de aia il pastreaza pentru ca-i place. Nu ma pot abtine si imi dau cu parerea. Cred ca la acest cadou mesajul a fost ”Noi cei de la Mclaren, facem din Tehnologie – Arta” Tipul a avut o revelatie si din acel moment am colaborat foarte bine. Cred ca in cadouri de business, mesajul non verbal asociat subtil cu ceva din brand-ul implicat, poate avea impact pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.