Cum a fost la RHCP

Am fost la concertul Red Hot Chili Peppers din Bucuresti de pe 31 august la invitația celor de la Vodafone (cărora le mulțumesc corespunzător).

Am trei lucruri de comentat pentru posteritate:

1. Atmosfera superbă

Să vezi 50.000 de oameni umplând Național Arena și cântând la unison refrenele cunoscute ale trupei preferate, este o imagine cu care vrei să rămâi în minte!

2. Sunet execrabil

Habar nu am din cauza cui a fost sunetul prost. Nu știu dacă e din cauza faptului că Național Arena nu e proiectată pentru așa ceva, sau dacă cei de la sunet nu au știut sau nu au avut cum să rezolve această problemă. Oricum ar fi, nu există nicio scuză pentru faptul că n-am înțeles niciun vers al pieselor noi pe care nu le știam și nu am înțeles în general nimic din ce s-a vorbit la microfoane între piese. Ca să nu mai spun de faptul că muzica era de fapt un amalgam de sunete distorsionate și prelungite deranjant de un ecou aproape permanent.

3. Lipsa de inspirație a celor de la RHCP

Nu sunt singurul care a simțit la finalul concertului, înainte de bis, când atmosfera era infernală, cu 50.000 de oameni aproape în delir, faptul că atunci, și doar atunci, era momentul oportun să se cânte GIVE IT AWAY! Nu mai târziu cu trei piese după ce publicul s-a răcit din nou…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cum a fost la RHCP”

  1. Pingback: Am fost la Red Hot Chili Peppers • Vlad.Dulea.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)