Cu The Little People pe Valea Drăganului

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre senzaţionalii oameni din Asociaţia The Little People am simţit nevoia şi onoarea să scriu cu ceva vreme în urmă. Pentru că mi se pare teribil de frumos ce fac şi pentru asta ma declar umil fan înflăcărat. Aşa că am rămas câteva minute fără grai când am primit invitaţia din partea lor de a participa la tabară pe care o organizează în Valea Drăganului, ca să le vorbesc copiilor despre… nici nu mai are importanţă despre ce o să le vorbesc, simplul fapt că o să am ochii unor fantastici învingători aţintiţi asupra mea mă fac să mă emoţionez… Va fi o experienţă… O să scriu după aceea cum mi s-a părut, ce am simţit în acele momente.

La tabără va participa şi Chester Williams, legenda rugbyului sud african, acum manager al echipei din Timişoara. Va fi o mare onoare să îl cunosc şi să îl salut cu mare respect. Mă voi reîntâlni cu mare drag cu Cristian Gog şi voi avea plăcerea să fac cunoştinţă cu regizorul Dan Curean şi cu creatoarea de modă Oana Lupaş.

Dacă vreţi să îi ajutaţi pe cei de la The Little People să câştige programul de granturi  Raiffeisen, puteţi intra să vedeţi ce şi cum.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cu The Little People pe Valea Drăganului”

  1. oooo ce faaaain! eu am fost in 2011 in tabara Little People si au Temerarii o pofta si bucurie de viata contagioasa :)Cu siguranta va fi o experienta deosebita!

    Felicitari Katie, Orsi, Vlad, Oana, Sam, Ami si toti ceilalti implicati! Faceti un lucru extraordinar!

    “It’s the little people – doing little things that make a big difference”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)