Hands free pentru un blogger, de la Germanos

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

În ultimele luni m-am împrietenit foarte tare cu conceptul de siguranţă rutieră. Nu de alta, dar la cât de tâmpit am fost pe vremuri, ar fi cazul să încep să îmi plătesc din păcate… O să încep să scriu  din ce în ce mai des aici la mine pe subiectul acesta şi, dacă toate merg aşa cum am plănuit, o să facem nişte isprăvi în acest sens. Pentru că este o temă teribil de importantă şi care poate fi discutată din foarte multe perspective.

Una din aceste perspective este lipsa de atenţie la volan, un factor foarte percutant, ca să zic aşa, atunci când vine vorba de greşeli şoferistice. Şi una din cauzele pentru care, pentru alea câteva fracţiuni de secundă (care pot fi îngrozitoare prin urmări uneori…), – ne pierdem concentrarea – este şi vorbitul la telefon. Aşa că am acceptat cu elan tovărăşesc propunerea Germanos de a mă implica în campania Safe Drive în care vorbim despre hands free şi despre cât de important este acest device pentru un şofer. Cu menţiunea că şi voi puteţi câştiga unul din gama Plantronics, vă explic mai jos mecanismul.

Spun din start că o bloggeriţă sau un blogger va câştiga. Pentru că, din nou, mă adresez doar bloggerilor, cu scuzele de rigoare pentru cei care îmi fac onoarea să mă citească şi (încă) nu au blog :) Provocarea mea către voi este să scrieţi pe blogurile voastre o postare în care să îmi daţi 3 argumente pentru care este extrem de important să folosim hands free când conducem. Şi să menţionaţi pe undeva prin text, unde credeţi de cuviinţă, că postarea face parte din campania Safe Drive a celor de la Germanos (cu link către site, că aşa e frumos :D).

Aştept postările voastre (ori cu track back ori pe mail la cristi.china at gmail.com) până pe data de 4 septembrie, ora 23.59. Eu o să anunţ câştigătoarea sau câştigătorul a doua zi, ca să nu vă ţin în tensiune :D Succes!

Până atunci eu o să mă pun pe testat jucăria din imagine, adică un Plantronics Discovery 975 şi o să vă spun cum mi se pare.

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Hands free pentru un blogger, de la Germanos”

  1. Pingback: Safe drive? | Doipedoi

  2. am și eu unul exact la fel. Recomand cu multă căldură! Menționez că l-am băgat la mașina de spălat de două ori (cu uscare cu tot) și tot mai funcționează! :))) Asta pentru că bărbată-miu nu are obiceiul să-și scoată de prin buzunare chestii când pune cămașa la spălat :)

  3. Pingback: Am decis ca-mi trebuie handsfree. | Marketing in cuvinte si imagini

  4. Pingback: Viata are prioritate! « Utopianangel

  5. Pingback: Şi bloggerul care a câştigat un device hands free de la Germanos este... • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)