29.04.2017

Hands free pentru un blogger, de la Germanos

În ultimele luni m-am împrietenit foarte tare cu conceptul de siguranţă rutieră. Nu de alta, dar la cât de tâmpit am fost pe vremuri, ar fi cazul să încep să îmi plătesc din păcate… O să încep să scriu  din ce în ce mai des aici la mine pe subiectul acesta şi, dacă toate merg aşa cum am plănuit, o să facem nişte isprăvi în acest sens. Pentru că este o temă teribil de importantă şi care poate fi discutată din foarte multe perspective.

Una din aceste perspective este lipsa de atenţie la volan, un factor foarte percutant, ca să zic aşa, atunci când vine vorba de greşeli şoferistice. Şi una din cauzele pentru care, pentru alea câteva fracţiuni de secundă (care pot fi îngrozitoare prin urmări uneori…), – ne pierdem concentrarea – este şi vorbitul la telefon. Aşa că am acceptat cu elan tovărăşesc propunerea Germanos de a mă implica în campania Safe Drive în care vorbim despre hands free şi despre cât de important este acest device pentru un şofer. Cu menţiunea că şi voi puteţi câştiga unul din gama Plantronics, vă explic mai jos mecanismul.

Spun din start că o bloggeriţă sau un blogger va câştiga. Pentru că, din nou, mă adresez doar bloggerilor, cu scuzele de rigoare pentru cei care îmi fac onoarea să mă citească şi (încă) nu au blog :) Provocarea mea către voi este să scrieţi pe blogurile voastre o postare în care să îmi daţi 3 argumente pentru care este extrem de important să folosim hands free când conducem. Şi să menţionaţi pe undeva prin text, unde credeţi de cuviinţă, că postarea face parte din campania Safe Drive a celor de la Germanos (cu link către site, că aşa e frumos :D).

Aştept postările voastre (ori cu track back ori pe mail la cristi.china at gmail.com) până pe data de 4 septembrie, ora 23.59. Eu o să anunţ câştigătoarea sau câştigătorul a doua zi, ca să nu vă ţin în tensiune :D Succes!

Până atunci eu o să mă pun pe testat jucăria din imagine, adică un Plantronics Discovery 975 şi o să vă spun cum mi se pare.

 

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Apel către bloggerii care au cu ce să se laude

Ce premii poţi câştiga la Vodafone Experience Store cu ocazia Zilei Red Hot Chili Peppers

12 comentarii

 1. marți, 28 august 2012, 08:40

  […] cănd citeam presa online, am observat că Germanos a lansat campania Safe Drive și pot spune că voi încuraja întodeauna […]

  Răspunde
 2. marți, 28 august 2012, 09:57

  am și eu unul exact la fel. Recomand cu multă căldură! Menționez că l-am băgat la mașina de spălat de două ori (cu uscare cu tot) și tot mai funcționează! :))) Asta pentru că bărbată-miu nu are obiceiul să-și scoată de prin buzunare chestii când pune cămașa la spălat :)

  Răspunde
 3. marți, 28 august 2012, 12:46

  […] lui Chinezu face parte din campania Safe Drive a celor de la Germanos si ca sa castig minunatia trebuie sa va […]

  Răspunde
 4. marți, 28 august 2012, 12:47

  So, m-am inscris si eu pen’ca-mi trebe handsfree-ul. Sper sa-ti placa motivele mele! http://monoranu.ro/2012/08/28/am-decis-ca-mi-trebuie-handsfree/

  Răspunde
 5. marți, 28 august 2012, 22:29

  Aș participa și eu, dar cum nu-s șofer mă uit :)

  Răspunde
  • miercuri, 29 august 2012, 06:52

   Pai nu trebe sa fii neaparat sofer. Spre exemplu tu poti scrie din experienta pasagerului :)

   Răspunde
 6. miercuri, 29 august 2012, 13:32

  […] vazut la Chinezu postarea legata de hands free. Imediat mi-a aparut in minte imaginea accidentului acesta. Veneam […]

  Răspunde
 7. vineri, 31 august 2012, 11:52

  Take me, take me, take me :))
  Particip si eu : http://nolimitevolution.blogspot.ro/2012/08/concurs-hands-free-pentru-bloggeri.html
  Interesanta campanie, sa speram ca si intelege lumea ceva din ea.

  Răspunde
 8. miercuri, 5 septembrie 2012, 13:12

  […] Safe Drive de la Germanos. În care eu am provocat bloggerii să îmi scrie 3 argumente pentru care este important să folosim hands free când conducem. Au răspuns provocării mele 8 bloggeri, pe care îi puteţi vedea mai jos, cu un […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *