27.04.2017

Apel către bloggerii care au cu ce să se laude

Oricât de ciudat ar suna, tot o zic. Pentru că, cel puţin de data asta, se potriveşte să folosesc fraze de astea mai simandicoase. Aşa că fac un apel către bloggerii care au lansat nişte isprăvi bloggeristice interesante (unele de-a dreptul splendide) să îşi ia inima în dinţi şi să le arate lumii, să afle cât mai mulţi de ele. Şi unii să se inspire, alţii să le aprecieze şi unii (din ce în ce mai puţini, din fericire) să încleşteze maxilarele a invidie.

Puteţi să le faceţi cunoscute înscriindu-le la Webstock, la categoria Bloggers’ Projects. Vă spun din experienţă că este una din cele mai bune modalităţi pentru ca isprava voastră să ajungă în faţa unor oameni care (pentru că sunt foarte ocupaţi sau pentru că au alte priorităţi) nu au auzit de ea. E una din cele mai bune modalităţi de a-i face pe aceşti oameni (importanţi în industrie, dar v-aţi prins deja de asta) să ridice sprânceana a mirare şi să vă ţină minte.

În planul brandigului personal, chiar dacă nu o să câştige proiectul vostru, tot vă veţi face cunoscuţi în lumea asta relativ restrânsă de oameni care pot decide, la o adică, să se întâmple nişte lucruri în ceea ce vă priveşte. Pentru că – ştiu din experienţă – faptul că proiectul vostru nu a câştigat un premiu asta nu înseamnă că nu au fost vreo 2 sau 3 juraţi care l-au apreciat corespunzător. Înseamnă doar că, per total, altele au ieşit câştigătoare. Dar acei juraţi care au apreciat ce ai făcut vă vor ţine minte.

Recomandarea mea (ca sa nu mai zic apelul) este să vă înscrieţi proiectele la Webstock la categoria Bloggers’ Projects. Pentru că, aşa cum zice şi Manafu, „este si o buna ocazie de a arata companiilor si agentiilor ca exista o deschidere si mai ales disponibilitate pentru colaborari viitoare”.

PS Aş putea spune lejer vreo 5 isprăvi realizate în blogosferele locale care mi-au plăcut corespunzător. Dar nu ar fi fair faţă de unii de care, din diferite motive, nu am auzit, dar care au realizat nişte lucruri faine. Aşa că nu nominalizez nimic. Mai ales că, trag nădejde, ştiţi voi care ce aţi făcut :D Şi mai zic doar atât: dacă nu te lauzi tu, stai liniştit, că nimeni nu o să sară în schemă să o facă pentru tine.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Viaţa cu HIV

Hands free pentru un blogger, de la Germanos

11 comentarii

 1. luni, 27 august 2012, 14:45

  Interesaant! Merci, ca mi-ai amintit :)
  Vezi, de aia sunt cu ochii pe tine!

  Răspunde
 2. luni, 27 august 2012, 15:05

  Ma simt, ma simt, ma simt! :D
  Multam de recomandare.

  Răspunde
 3. luni, 27 august 2012, 15:11

  Eu m-am inscris deja! Asteptam si altii la rand.

  Răspunde
 4. luni, 27 august 2012, 15:15

  Se pot inscrie si bloguri sau doar proiecte ale noastre ? M-am gandit sa il bag la User Generated Content, dar am vrut o parere :D.

  Răspunde
  • luni, 27 august 2012, 15:25

   Mai mult decat scrie pe site, io nu zic nimic. Mai bine intreaba organizatorii.

   Răspunde
   • luni, 27 august 2012, 15:42

    Nu vad nici o pagina de contact pe aici.. Vad doar jos Evensys. Dar nu stiu daca e ok sa le trimit pe adresa lor de contact un mail.

    Răspunde
 5. luni, 27 august 2012, 20:42

  […] , dar sper macar ca prin introducerea “proiectului” acolo (in urma unui articol de la Chinezu) sa fie popularizat. A, si daca un blogger mare (ma astept sa fie bloggeri mari in […]

  Răspunde
 6. luni, 27 august 2012, 21:32

  Cerintele suna cam pompos. Mi-ar fi placut sa fie o categorie de bloggeri debutanti, sau de bloguri care promit, ceva de genul, si juriul cel elevat sa iti spuna daca sa continui asa sau sa te opresti.

  Răspunde
  • marți, 28 august 2012, 07:43

   Mie nu mi se pare ca suna pompos. Mi se pare ca este tonul potrivit pentru a da importanta cuvenita unei asemenea categorii. Cat despre faza cu bloggerii debutanti, la Webstock nu se potriveste, e altceva acest eveniment. O sa facem noi ceva de genul pe BlogalInitiative.ro. Cand voi spune mai multe despre faza cu bloggerii sperante.

   Răspunde
 7. luni, 27 august 2012, 23:08

  Sa stii ca am un mare plan pentru editia urmatoare. Vreau sa inscriu un proiect, sper ca la doua categorii, si sper sa si castig. Poate ne auzim pentru cateva sfaturi de la ne-invatacel catre un invatacel.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *