Vreau să trimit 5 tovarăşi 2.0 la concertul Red Hot Chili Peppers

Later edit: În afară de a vă da filmarea martor de mai jos, altceva nu prea am a zice. Eventual doar să precizez – aşa cum mi se întâmplă când mai fac de astea :D – că am băut bere cu vreo 30 din cei care au participat, inclusiv cu câştigătorul :D

Eheeeee, cât am aşteptat să vină Red Hot Chili Peppers şi pe la noi. O trupă care de ani buni este o prezenţă constantă alături de coraconul meu şi al tuturor celor care au o treabă cât de cât apropiată de ce înseamnă o muzică mai zbănţuită de calitate. Aşa că nu aveam cum să nu sărbătoresc acest eveniment muzical (adevăratul eveniment muzical al anului, nu celălalt, în opinia mea, fireşte) altfel decât să fac fericiţi nişte tovarăşi de mare angajament şi să îi trimit la acest concert. Menţionez – ca să fie foarte clar – că biletele de mai jos sunt oferite de Vodafone şi că am primit şi eu 2 bilete la concert pe faza asta. Vedeţi că şi pe pagina de facebook a companiei o să fie în curânt invitaţii pe care le puteţi câştiga.

No bun, să trecem la treabă. Să vă prezint mecanismul (e pretenţios spus, dar am zis să fiu mai „organizator”, aşa :D) prin care puteţi ajunge să îi vedeţi pe fârtaţii noştri excepţionali întru ale rockului adevărat. Faza e aşa: va exista o/un singur(ă) câştigător(are), dar care va primi 5 bilete, adică unul pentru ea/el şi 4 pentru cei pe care îi nominalizează că vrea să îi ia cu ea/el la concert. Ia vedeţi paşii de mai jos, o să înţelegeţi mai bine.

Pasul 1. Anunţă pe blog (cu link către nominalizaţi, dacă au blog) sau cu mention pe twitter sau cu tag pe facebook. Te rog să optezi doar pentru o singură platformă pe care să faci nominalizările, pentru că oricum doar o singură dată te iau în calcul.

Pasul 2. Te întorci la această postare şi laşi un comment în care îmi dai un link catre ce ai postat sau îmi spui unde ai postat în cazul twitter şi facebook. Obligatoriu să laşi comentariul cu un mail valabil, la care să te pot contacta.

Pasul 3. Pe 27 august, ora 18.00, declar închisă această ispravă, aşa că orice comentariu după acea oră nu va mai fi luat în considerare.

Pasul 4. Pe 28 august anunţ câştigătorul celor 5 bilete. Prin tragere la sorţi, aşa că şansele sunt la fel pentru toată lumea.

Câteva precizări foarte importante, aşa că vă rog să le citiţi cu atenţie:

– Participanţii trebuie să aibă peste 18 ani. Vom face verificarea vârstei, aşa că nu are rost să vă forţaţi norocul pentru că o faceţi degeaba şi ne încurcaţi (un pic) şi pe noi.

–  Nominalizările pe care le postaţi pe blog, pe twitter sau pe facebook trebuie să fie publice pentru a putea fi accesate şi verificate. Este de prisos să spun că aşa e firesc, aşa că nu mai zic nimic, vă rog doar să fiţi atenţi la această chestiune.

– După ce o să primiţi biletele să vă distraaaaaaaaaaaaţi la concert :D

Acestea fiind spuse, băgaţi mare şi rock on!

PS Mai puteţi pune mâne pe bilete la Manafu, Cabral (şi mai actualizez dacă mai aflu).

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

133 thoughts on “Vreau să trimit 5 tovarăşi 2.0 la concertul Red Hot Chili Peppers”

  1. Hmmm… ce ciudat e la tine acolo… Nu stiu ce sa zic. E ceva problema la profil, dar eu nu ma prea pricep la facebook.
   Stimabililor, daca exista cineva care poate sa o ajute pe Cristina sa vada care e problema la profilul ei va rog sa ziceti.

   1. Multumesc de promptitudine, oricum, o sa mai „mesteresc” si eu pe aici prin ograda. Nu intru in concurs avand forma asta, nu? Sper totusi sa ma ajute cineva :D

 1. @chinezu se poate face un studiu de caz aici avand in vedere concursul asta. cati posteaza pe blog, cati pe twitter si cati pe facebook. Sau mai bine spus cat de mult timp mai are lumea in ziua de azi. :)

 2. Pingback: Red Hot Chili Peppers în România: Olivian BREDA

 3. Pingback: Red Hot Chili Peppers sunt demențiali live | AdiSpune - Blog de Online, Offline şi alte alea

 4. Red Hot Chili Peppers sunt de nepierdut! In caz ca voi castiga biletele, o sa pot sa’i ascult LIVE si vin de oriunde din lume doar ca sa’mi prind la Bucuresti! Nu de alta, dar o bere cu prietenii la concertul Red Hot Chili Peppers este o chestie fara pret.

 5. Pingback: Recomandarea de vineri « Alina Gorghiu Blog

 6. Si putem participa si la concursul celorlalti bloggeri, nu? Ma refer la Manafu si Cabral? Adica nu suntem conditionati sa participam doar la un singur concurs avand in vedere ca sunt aceleasi condii de participare?

 7. Stimabililor, multumesc mult pentru participare. Declar sesiunea de comentarii inchisa. Asa ca nici un comentariu postat dupa acest comentariu nu va mai fi luat in considerare.
  Revin cat de repede cu castigatorul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.