21.07.2017

Cum te poţi implica în Jocurile Paralimpice chiar dacă eşti în Bucureşti

Ieri am salutat cu mare emoţie echipa României care participă la Jocurile Paralimpice de la Londra. Din păcate avem şi o veste proastă: Samuel Ciorap, unul din înotătorii noştri, nu s-a mai deplasat în UK din cauza unei nefericite de accidentări :( Dar celorlalţi români le ţinem pumnii şi le mulţumim pentru că, sunt sigur, ne vor reprezenta cu mare cinste!

Pe lângă susţinerea pe care vă invit să o arătaţi pe blogurile voastre şi pe unde mai puteţi şi vă lasă sufletul, am nişte – hai să le zicem aşa – oferte olimpice pentru voi, cei care sunteţi prin Bucureşti în perioada următoare.

Pe 25 august, de la 19.15, Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, Fundaţia Policy Center for Roma and Minorities (PCRM) şi trupa de dans Trouble Crew aduc spiritul olimpic direct în Centrul Vechi din Bucureşti printr-un eveniment de lansare a Jocurilor Paralimpice, în piaţa Sf. Anton.

În acelaşi loc puteţi participa la competiții de fotbal, ping-pong, badminton și fusbal, la care puteţi câştiga şi premii. Mai multe detalii găsiţi aici. Cu menţiunea că înscrierile se fac pe pagina de facebook a Ambasadei.

Aşa ca dacă vreţi să fiţi şi voi parte din feelingul fain al Jocurilor Paralimpice, bifaţi isprăvile cu pricina :)

 

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

La ce vârstă le cumperi copiilor telefon mobil?

Vreau să trimit 5 tovarăşi 2.0 la concertul Red Hot Chili Peppers

Un comentariu

  1. vineri, 24 august 2012, 09:07

    […] Tare mult aş vrea să văd mai multă susţinere pentru echipa noastră la Jocurile Paralimpice. V-aş ruga să vă imaginaţi cât de mult înseamnă pentru fiecare sportiv un gând bun, câteva cuvinte din suflet, să  simtă că suntem alături de ei. Puteţi face asta pe blogurile voastre, pe twitter, pe facebook, în aplicaţii cum este aceasta, la evenimente precum sunt acestea. […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *