Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cum te poţi implica în Jocurile Paralimpice chiar dacă eşti în Bucureşti

Ieri am salutat cu mare emoţie echipa României care participă la Jocurile Paralimpice de la Londra. Din păcate avem şi o veste proastă: Samuel Ciorap, unul din înotătorii noştri, nu s-a mai deplasat în UK din cauza unei nefericite de accidentări :( Dar celorlalţi români le ţinem pumnii şi le mulţumim pentru că, sunt sigur, ne vor reprezenta cu mare cinste!

Pe lângă susţinerea pe care vă invit să o arătaţi pe blogurile voastre şi pe unde mai puteţi şi vă lasă sufletul, am nişte – hai să le zicem aşa – oferte olimpice pentru voi, cei care sunteţi prin Bucureşti în perioada următoare.

Pe 25 august, de la 19.15, Ambasada Marii Britanii la Bucureşti, Fundaţia Policy Center for Roma and Minorities (PCRM) şi trupa de dans Trouble Crew aduc spiritul olimpic direct în Centrul Vechi din Bucureşti printr-un eveniment de lansare a Jocurilor Paralimpice, în piaţa Sf. Anton.

În acelaşi loc puteţi participa la competiții de fotbal, ping-pong, badminton și fusbal, la care puteţi câştiga şi premii. Mai multe detalii găsiţi aici. Cu menţiunea că înscrierile se fac pe pagina de facebook a Ambasadei.

Aşa ca dacă vreţi să fiţi şi voi parte din feelingul fain al Jocurilor Paralimpice, bifaţi isprăvile cu pricina :)

 

Un comentariu la “Cum te poţi implica în Jocurile Paralimpice chiar dacă eşti în Bucureşti

  1. Suntem mândri de voi! • Chinezu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.