bibliotecapemobil.ro, prima bibliotecă digitală din România

Cel puţin aşa zice Vodafone, în comunicatul oficial, despre bibliotecapemobil.ro, că este prima bibliotecă digitală din România. Ce mi se pare interesant la biblioteca asta este că va fi prezent şi într-un spaţiu teribil de real, ca să zic aşa, pentru ce din Bucureşti, adică în… staţia de metrou Piaţa Victoriei :)) Unde doritorii pot scana codul QR de pe cotorul cărţii din rafturile desenate acolo şi pot citi cartea respectivă pe mobil.

Biblioteca digitala Vodafone dispune in total de 49 de titluri de carti si de 10 carti audio. Pentru conformitate, proiectul “Biblioteca digitala Vodafone” a fost dezvoltat de Vodafone Romania, in parteneriat cu Editura Humanitas si Metrorex, cu sprijinul McCann Ericsson Romania.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “bibliotecapemobil.ro, prima bibliotecă digitală din România”

  1. Am observat că în zona pasajului de la Victoriei s-au făcut de-a lungul timpului multe print-uri inedite. Se pare că este o locație inspirată. :) Oricum este o aplicație binevenită în drumul cu metroul. :)

  2. Frumoasa si ingenioasa initiativa, dar cam inselatoare, dat fiind ca „Biblioteca pe mobil” e de fapt „Libraria pe mobil”, oferind doar inceputuri de carti – iar continuarea contra cost. Din ce vad, au o singura carte realmente gratuita pana la capat: „Sub pecetea tainei” – de Mateiu Caragiale.

    Bine, poate ca punctul meu de vedere e biased pt ca am si eu biblioteca mea digitala, biblioteca adevarata, cu ebooks gratuite, pe blog.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)