Va rog să mă ajutaţi să desemnez echipa câştigătoare

Later edit: Vă spun direct ca am decis ca echipa din Focşani să primească tricourile. Dacă vreţi să mă întrebaţi de ce am luat această decizie (una foarte grea, recunosc), puteţi să mă întrebaţi pe mail. Ca să discutăm pe îndelete. Aş vrea să adresez felicitările mele câştigătorilor şi mulţumirile mele celor din Mediaş, cărora le rămân dator cu o datorie de suflet pentru excelenta implicare.

De regulă sunt un tip dârz, voluntar şi care nu complică lucrurile simple. Şi îmi asum decizii chiar dacă nu sunt bine documentate sau luate în contextul potrivit, căci sunt tipul care se aruncă cu capul înainte pe baza unei inspiraţii de moment. De cele mai multe ori îmi iese. Uneori o dau în bară. Rău. Dar aşa e viaţa. Şi distracţia corespunzătoare :)

Spun asta pentru că rareori mi se întâmplă să fiu prins într-un blocaj. Şi să îmi fie greu să iau o decizie. În cazul de faţă, să aleg ceva. Dar dacă îmi acordaţi câteva minute sper că vă voi face să înţelegeţi de ce mă simt aşa.

Am lansat provocarea către bloggeri de a forma o echipă din 3 membri, care să mă emoţioneze pentru a le putea oferi tricourile olimpice din partea patzaichin.com. Căci acesta a fost criteriul principal după care am zis că voi juriza, emoţia. S-au înscris două echipe, una din Mediaş şi alta din Focşani. Fiecare membru al echipei a scris foarte frumos pe blogul lui despre isprava şi ambele echipe au ales un mod foarte de coracon să participe.

Vă invit să citiţi postările lor şi o să înţelegeţi de ce zic că sunt blocat. Pentru că zău dacă ştiu ce decizie să iau, care echipă să fie declarată câştigătoare… De aceea vă rog să mă ajutaţi. Şi să îmi ziceţi în comentarii ce părere aveţi şi să votaţi la sondajul de mai jos. Observaţi că nu vă întreb „ce echipă credeţi că merită să câştige?”, ci altceva :) Căci decizia finală îmi aparţine. Cum e şi firesc.

Vă mulţumesc pentru ajutor.

Echipa din Mediaş: Mircea Hodârnău, Iulia Jianu, Feri Teglaş.

Echipa din Focşani: Florea Cristian, Amalia, Tudor.

[polldaddy poll=6467418]

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

34 thoughts on “Va rog să mă ajutaţi să desemnez echipa câştigătoare”

 1. Eu voi fi sincer..Nu am nimic cu cei din Vaslui, chiar e greu sa alegi..Dar eu fiind ardelean, trag cu Medias..Asa ca eu, stiu suna subiectiv, pe ei i-as alege :)

 2. mi-a placut ce am citit la cei din Focsani, drept pt care i-am votat ! faptul ca au reusit sa o implice atat de fain pe mama campionului olimpic ALIN MOLDOVEANU, consider ca merita rasplatit prin desemnarea lor drept castigatori :)
  succes !

 3. Si eu ii multumesc doamnei Moldoveanu. Si lui Alin Moldoveanu pentru „faptul” respectiv. Si echipei din Focsani pentru ca ne-a repezentat pe toti ceilalti care am fi vrut sa-i zicem „saru mina” doamnei Moldoveanu si sa-i ducem un buchet de flori.
  A, si astept intilnirea echipei din Focsani cu Alin :)

 4. Alin Moldoveanu este o mandrie pentru noi cei din Focsani, tot asa cum Gina Gogean (mandra noastra vranceanca din Soveja) la gimnastica aduce acasa Aurul Olimpic, la precedentele Olimpiade !
  tuturor celor care ati votat si, in special, celor care ne-ati sustinut (pr)in comentariile voastre, in numele colegilor mei din Blogosfera Vrancea, un multam fain :)
  de acum, decizia este la Chinezu ;)

 5. @Nicori: vina pentru bresa din sistemul de votare ii apartine in totalitate Chinezului; te rog sa nu ne acuzi ca am fost mai „destepti” :) decat voi; ati fi putut intoarce balanta cu ajutorul unor comentarii motivate si obiective

  p.s. sanatate si fericire

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)