Blogger român nominalizat printre cele mai bune bloguri de travelling din lume

Este vorba despre Cezar Dumitru. Iar nominalizările sunt făcute de către Washington Flyer. Atât am avut de spus. Ba nu, vă mai spun că am aflat asta de la Vlad Dulea, cel care este responsabil pentru noua variantă a blogurilor lui Cezar.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

14 thoughts on “Blogger român nominalizat printre cele mai bune bloguri de travelling din lume”

 1. Chinezule, marca premiile pentru campania Ecorom :). Trece vara si nu pot sa ma joc cu mingea de plaja toamna sau iarna :)). Verifica, ai email de la jumatatea mea:)

  1. As fi apreciat foarte mult daca nu ai fi amestecat borcanele. Nu are nici o legatura campania Ecorom cu ce am scris eu aici. In mod normal ar fi trebuit sa sterg comentariul. Dar sper ca m-am facut inteles si nu o sa mai fie o data viitoare. Orice alte chestiuni se discuta pe mail.

  1. Materializat in ce ? In bani sau obiecte ? Nu ! Odata pe an, Washington Flyer publica o lista cu cele mai bune bloguri de travel dupa parerea lor… e doar bucuria ca sunt acolo pe lista, unul din putinele bloguri de limba engleza scrise de un non-native (mai e Anil care e turc si evident bloguri colective scrise de multi oameni care pot sa nu fie nativi vorbitori de engleza)

 2. Hehe, felicitari Imperatorului si mult succes pe mai departe!
  Intrand pe link am observat ca pe lista se mai gaseste si My Destination, reteaua globala din care facem parte si noi la My Destination Romania! :)

 3. Pingback: Telefonul fara fir :-) « Alina Gorghiu Blog

 4. Pingback: Blogger român nominalizat printre cele mai bune bloguri de – Chinezu | Gaseste Orice - Motor de Cautare

 5. Blogurile sunt create cel mai adesea pentru a impartasi informatii – dar la fel sunt si ziarele, revistele, TV-ul.Si toate au nevoie de o infatisare buna si aparte daca e posibil.Analogia pentru design si continut este o plimbare cu masina.Cand treci pe langa o casa, o judeci dupa cum arata si nu dupa locatari.Exact acelasi lucru se intampla si cu site-urile;vizitatorii intra, nu citesc nimic, le sare in ochi designul, iar daca e atractiv vor naviga pe site;daca nu vor merge pur si simplu pe altul…
  Domnul Cristian China e un artist…toata stima

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)