14 comentarii la “Blogger român nominalizat printre cele mai bune bloguri de travelling din lume

 1. ioan t Răspunde

  Chinezule, marca premiile pentru campania Ecorom :). Trece vara si nu pot sa ma joc cu mingea de plaja toamna sau iarna :)). Verifica, ai email de la jumatatea mea:)

  • Cristian China Birta Răspunde

   As fi apreciat foarte mult daca nu ai fi amestecat borcanele. Nu are nici o legatura campania Ecorom cu ce am scris eu aici. In mod normal ar fi trebuit sa sterg comentariul. Dar sper ca m-am facut inteles si nu o sa mai fie o data viitoare. Orice alte chestiuni se discuta pe mail.

 2. cotos Răspunde

  Eu m-am jucat si cu mingea si cu frisbee..
  Cat despre nominalizare, chiar merita..E superb..Si l-am folosti de multe ori..

  • relansat Răspunde

   Esti unul dintre fericiti. Sotia mea face ping-pong cu mailuri de vreo doua luni.

  • Imperator Răspunde

   Multumesc frumos :)

 3. rivi Răspunde

  foarte bun!

 4. Gabi Răspunde

  Chinezule, sa nu uiti sa ne zici ce s-a intamplat cu nominalizarea. S-a materializat in ceva au ba ;)

  • Imperator Răspunde

   Materializat in ce ? In bani sau obiecte ? Nu ! Odata pe an, Washington Flyer publica o lista cu cele mai bune bloguri de travel dupa parerea lor… e doar bucuria ca sunt acolo pe lista, unul din putinele bloguri de limba engleza scrise de un non-native (mai e Anil care e turc si evident bloguri colective scrise de multi oameni care pot sa nu fie nativi vorbitori de engleza)

 5. Dana Răspunde

  Hehe, felicitari Imperatorului si mult succes pe mai departe!
  Intrand pe link am observat ca pe lista se mai gaseste si My Destination, reteaua globala din care facem parte si noi la My Destination Romania! :)

 6. georgescu Răspunde

  Blogurile sunt create cel mai adesea pentru a impartasi informatii – dar la fel sunt si ziarele, revistele, TV-ul.Si toate au nevoie de o infatisare buna si aparte daca e posibil.Analogia pentru design si continut este o plimbare cu masina.Cand treci pe langa o casa, o judeci dupa cum arata si nu dupa locatari.Exact acelasi lucru se intampla si cu site-urile;vizitatorii intra, nu citesc nimic, le sare in ochi designul, iar daca e atractiv vor naviga pe site;daca nu vor merge pur si simplu pe altul…
  Domnul Cristian China e un artist…toata stima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: