Blogger român nominalizat printre cele mai bune bloguri de travelling din lume

Este vorba despre Cezar Dumitru. Iar nominalizările sunt făcute de către Washington Flyer. Atât am avut de spus. Ba nu, vă mai spun că am aflat asta de la Vlad Dulea, cel care este responsabil pentru noua variantă a blogurilor lui Cezar.

14 comentarii la “Blogger român nominalizat printre cele mai bune bloguri de travelling din lume

 1. ioan t Reply

  Chinezule, marca premiile pentru campania Ecorom :). Trece vara si nu pot sa ma joc cu mingea de plaja toamna sau iarna :)). Verifica, ai email de la jumatatea mea:)

  • Cristian China Birta Reply

   As fi apreciat foarte mult daca nu ai fi amestecat borcanele. Nu are nici o legatura campania Ecorom cu ce am scris eu aici. In mod normal ar fi trebuit sa sterg comentariul. Dar sper ca m-am facut inteles si nu o sa mai fie o data viitoare. Orice alte chestiuni se discuta pe mail.

 2. cotos Reply

  Eu m-am jucat si cu mingea si cu frisbee..
  Cat despre nominalizare, chiar merita..E superb..Si l-am folosti de multe ori..

  • relansat Reply

   Esti unul dintre fericiti. Sotia mea face ping-pong cu mailuri de vreo doua luni.

  • Imperator Reply

   Multumesc frumos :)

 3. rivi Reply

  foarte bun!

 4. Gabi Reply

  Chinezule, sa nu uiti sa ne zici ce s-a intamplat cu nominalizarea. S-a materializat in ceva au ba ;)

  • Imperator Reply

   Materializat in ce ? In bani sau obiecte ? Nu ! Odata pe an, Washington Flyer publica o lista cu cele mai bune bloguri de travel dupa parerea lor… e doar bucuria ca sunt acolo pe lista, unul din putinele bloguri de limba engleza scrise de un non-native (mai e Anil care e turc si evident bloguri colective scrise de multi oameni care pot sa nu fie nativi vorbitori de engleza)

 5. Dana Reply

  Hehe, felicitari Imperatorului si mult succes pe mai departe!
  Intrand pe link am observat ca pe lista se mai gaseste si My Destination, reteaua globala din care facem parte si noi la My Destination Romania! :)

  • Imperator Reply

   Multumesc frumos. Felicitari si voua :)

 6. georgescu Reply

  Blogurile sunt create cel mai adesea pentru a impartasi informatii – dar la fel sunt si ziarele, revistele, TV-ul.Si toate au nevoie de o infatisare buna si aparte daca e posibil.Analogia pentru design si continut este o plimbare cu masina.Cand treci pe langa o casa, o judeci dupa cum arata si nu dupa locatari.Exact acelasi lucru se intampla si cu site-urile;vizitatorii intra, nu citesc nimic, le sare in ochi designul, iar daca e atractiv vor naviga pe site;daca nu vor merge pur si simplu pe altul…
  Domnul Cristian China e un artist…toata stima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.