Căutăm bloggeri pe care să îi trimitem într-un city break în Europa

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Aşa îmi plac mie campaniile care vin la fix şi se potrivesc la şi mai fix cu momentul ăsta de vara şi de concedii :D Cum este şi cea pentru Vola.ro, în care bloggerii sunt invitaţi să îşi spună părerea despre noul serviciu Big Flex de căutări şi rezervări de bilete de avion. Cine scrie cel mai frumos&/competent/eficient/alte alea :D va primi un city break la alegere dintre Budapesta, Viena, Praga, Istanbul sau Paris.

Succes vă doresc!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Căutăm bloggeri pe care să îi trimitem într-un city break în Europa”

  1. Toate campaniile de acest gen sunt facute pentru ca noi blogarii sa realizam article moca, sa le postam tot moca in favoarea lor, iar la final noi blogarii nu ne alegem cu nimic dar ei realizeaza de pe urma noastra niste backlink-uri de buna calitate sau nu, asta in functie de blogul fiecaruia. Pe scurt, cea mai ieftina campanie de promovare sau cea mai ieftina campanie de backlink-uri.
    Asta a fost parerea mea si sper sa nu deranjez pe nimeni,
    Toate cele bune.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)