Scrisoare deschisă adresată lui Claudiu Săftoiu

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

O puteţi citi în Republica Culturală Chineză. Este pe tema desfiinţării TVR Cultural. Căci este desfinţare ce se întâmplă cu postul, nu mai credeţi abureli cu împărţit pe platforme şi alte efigii. Am scris-o acolo pentru că acolo mi-am propus să abordez astfel de chestiuni. Şi vă anunţ aici pentru că unii dintre cei care îmi faceţi onoarea să mă citiţi nu prea intraţi şi pe RCC şi am zis că ar fi păcat să nu vă arăt că şi acolo mă enervez din când în când.

Poate că am fost un pic cam dur. Şi v-aş ruga să îmi ziceţi dacă este aşa. La fel cum vă rog să îmi ziceţi dacă aş fi putut fi mai dur. Eu vă spun doar că mă enervează teribil gândirea asta la kilogram de cultură, aşa că am scris textul cu pricina dintr-o suflare.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)