Câteva cuvinte despre câţiva sibieni. Aşa, din coracon :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

A vorbi despre oraşul Sibiu nu e ceea ce îmi propun aici. Pentru că sunt alţii mult mai buni la a povesti astfel de lucruri decât mine, aşa că vă recomand să intraţi la ei să citiţi. E drept că cel mai bine este să mergeţi chiar voi să vizitaţi acest superb oraş, pentru că e mare, mare păcat să nu vezi ce minunăţii are de oferit.

A vorbi despre excelenta ispravă #PrinSibiulMeu nu este ceea ce îmi propun aici. Pentru că sunt alţii care au făcut-o deja mult mai bine decât aş putea să o fac eu, aşa că vă recomand să intraţi la ei să citiţi (aveţi o listă mai jos).

A vorbi, însă, despre nişte sibieni, asta este ce îmi propun aici. Pentru că vreau să zic doar câteva vorbe despre ei, pentru că sunt nişte tovarăşi  pe care eu mă tare bucur că i-amcunoscut şi că am avut de învăţat de la ei.

Tudor Popa. Îl respect foarte mult pentru că îşi iubeşte atât de mult oraşul. Şi că îl iubeşte nu doar declarativ, bătându-se  cu pumnul în piept, ca să vadă lumea ce patriot sibian este el, ci îl iubeşte făcând lucruri pentru Sibiu. Dacăvă uitaţi la el pe blog şi vedeţi câte isprăvi minunate a făcut el în şi pentru acest oraş veţi înţelege de ce zic că are respectul meu corespunzător. Îl apreciez pe Tudor pentru că s-a încăpăţânat să nu rămână în zodia lui „oraş mic, nu se întâmplă nimic în el, e naşpa” şi a început să ia iniţiativa, să inspire oameni, să mişte lucuri. Pentru că Tudor este unul din acei oameni care îmi plac mie, care înţeleg că lucrurile nu se întâmplă singure, ci că oamenii fac lucrurile să se întâmple. Respect!

Răzvan Pop. Îl  respect foarte mult pentru că face ceea ce aş fi vrut şi eu să fac dacă viaţa mea ar fi urmat alt curs. Pasiunea sa pentru istorie este ca o sursă de energie pentru mine şi (uite că recunosc public aici, na, ca să se ştie :D) de fiecare dată după ce mă despart de Răzvan mă pun şi citesc la greu istorie, mult mai mult decât o fac în mod normal. Pentru că bucuria pe care o împarte atunci când vorbeşte despre subiecte istorice este, cel puţin în cazul meu, una molipsitoare. Dacă îl porneşti pe Răzvan să povestească despre Sibiu (de fapt nu trebuie să îl porneşti căci se porneşte singur :D), atunci timpul se măsoară pe caledar, nu pe ceas, pentru că este incredibil câte ştie şi câte poţi afla de la el. Şi, da, Răzvane, Sibiul este primul la extraordianar de multe capitole :) Respect!

Diana Ribana. O respect foarte mult pentru că face în Sibiu ceva ce nici în Bucureşti nu face multă lume: aduce frumosul firesc în sufletele oamenilor. Poate că sunt cam poetic, dar oricine o cunoaşte pe Diana ştie că ce face ea merge cu multă poezie şi, absolut obligatoriu, cu mult zâmbet :) Ştiam ce face, m-am uitat de multe ori pe blogul ei, dar doar când am intrat în magazinul Gossip Tree unde are şi ea câteva creaţii mi-am dat seama cât de frumos este ce face. Deşi, este cunoscut deja, legătura mea cu moda este doar una de dicţionar, adică şi cuvântul „modă” şi cuvântul „bere” se află în dicţionar şi cam atât: )) Doar că atunci când vezi live ce realizează Diana cu talentul ei e altceva. Respect!

Aş vrea să închei această postare oarecum lacrimogenă (în apărare mea spun doar că este exact ceea ce simt) prin a vă spune ce am învăţat de la cei trei de mai sus: că, împreună, o comunitate, indiferent cât e de mare sau de mică, poate face lucruri extraordinare. Uite ceva la care vă invit, mai ales pe unii dintre voi, să meditaţi puţin :)

Vă las cu câteva poze de la eveniment şi cu lista bloggerilor care au scris atât de frumos despre ispravă. Plus un film marca Răzvan.

[nggallery id=40]

Participanţi: Alex, AdiAnca, AndreeaAnneMarie, Bogdan, Cezar, CociCorina, Corina, Denisa, Dragoş, Elena, ElizaEugen, Ina, Ivo, Liliana, MariaMircea, Mickey, Ovi, Ozana, Pancu, RalucaRăzvan, Sebastian, Vali, Vlad.

Prin Sibiul Meu este un eveniment realizat de Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu (AIOS) şi cofinanţat de Primăria şi Casa de Cultură a Municiiului Sibiu în cadrul programului Sibiu Baroc Update. Bloggerii au călătorit la Sibiu cu maşini inchiriate de la Autonom rent-a-car şi de la Citroen România şi au stat la Hotel Ibis Sibiu. Mulţumim pentru susţinere: CNM AstraMuzeul BrukenthalIvelo Sibiu, şcoala de fotografie Image Art, pivniţa de vinuri WeinkellerPardon Cafe Sibiu, Atrium Classic Cafe.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Câteva cuvinte despre câţiva sibieni. Aşa, din coracon :)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)