Bloggeri, România 2.0 vă vrea la triatlon!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later later edit: Triatlonul s-a amânat, citiţi aici de ce şi când se va organiza.

Later edit: Păzea că vin! Căci m-am înscris şi eu la competiţie :D Voi bicicli alături de Florea Cristian în cadrul echipei sportlocal.ro, dar mai avem nevoie de un înotător, care să facă parte din echipa noastră şi care să înoate acei 750 m regulamentari. Aşa căvă invit să nu ne lăsaţi incompleţi şi să vă anunţaţi care vreţi să înotaţi pentru noi :) În acelaşi timp vă anunţ că mai este disponibil un loc de înotător în echipa blogdebere.ro formată din Sorin Neagu la bicicletă şi Alexandra Blas la alergare, aşa că dacă vreţi să înotaţi pentru o echipă plină de gust ridicaţi mâna :D Hai că o să fie fain de tot!

Presupun că mai ţineţi minte ce isprăvi faine au ieşit anul trecut cu bloggerii care au participat la triatlon :) Doar că vrem ca anul ăsta să iasă şi mai şi :D Aşa că vă invit să citiţi provocarea lansată de Bogdan Antohe şi să vă înscrieţi. Pentru cei care credeţi că e prea greu şi nu o să reuşiţi, vă zic doar atât: citiţi întâi despre ce e vorba şi apoi citiţi ce au scris cei care au participat anul trecut şi care iniţial gândeau cum gândiţi voi. Şi vedeţi ce bine s-au simţit după ce au terminat proba :)

Puteţi să vă înscrieţi până pe 17 august, aşa că respiraţi adânc şi săriţi în… apa 2.0 :D

Pentru cei care îşi fac probleme cu înotatul în Dâmboviţa, ia priviţi aici ce eforturi se fac sa fie totul ok.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Bloggeri, România 2.0 vă vrea la triatlon!”

  1. Pingback: Triathlon Challenge Bucuresti - pentru bloggeri - Valentin Bosioc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)