Companii cu care nu o să lucrez niciodată. Niciodată?

Faza cu „niciodată” este cam aşa: viaţa m-a învăţat – uneori pe stilul capul în pragul uşii şi apoi şterge-te de sânge – că, vorba englezului, never say never. Aşa că vă rog să citiţi ce scriu mai jos cu menţiunea asta în gând. Şi ca să vă fie mai uşor să înţelegeţi ce vreau să zic, imaginaţi-vă că astăzi sunteţi în război dur cu un brand sau cu o companie şi aveţi toate motivele din lume să o faceţi. Dar mâine vedeţi că vechii şefii ai respectivei companii au fost destituţi şi noul director general este prietenul vostru cel mai bun, care, fireşte, va schimba toate mizeriile de acolo, cele care v-au enervat pe voi. Ei, vedeţi că se schimbă datele problemei? :)

Bun. Hai să vă zic despre o companie cu care nu o să lucrez niciodată (vorba vine, remember ce am zis mai sus). Este vorba despre Perfect Tour. Care m-a amuzat corespunzător când s-a inspirat la modul apoteotic din ce facem noi la BlogalInitiative.ro când a lansat nu ştiu ce campanie pentru bloggeri. Dar amuzamentul mi-a trecut când am văzut că nu mi-a răspuns nimeni la mailul în care ceream nişte solicitări legate de masiva inspirare despre care vă spuneam. Căci nu mi-a răspuns nimeni nici din partea companiei, dar nici fata care si-a exersat tastele de ctrl c combinat cu v, adica Narcisa Suruianu, căreia i-am scris pe cele două maluri puse la dispoziţia mea cu mare amabilitate de nişte „colegi” ai susnumitei.

Call me chinezu dar atunci când refuzi să răspunzi unui mail, carevasăzică că cum ar veni nu te interesează de mine. Aşa că şi eu aleg să nu mă intereseze de nici o culoare Perfect Tour de acum înainte.

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Companii cu care nu o să lucrez niciodată. Niciodată?”

  1. Obisnuieste-te cu gandul ca, in industria turistica, se fura pe rupte. Si in blogosfera aferenta, la fel. N-au avut nimic cu tine. Li s-a parut normal.

  2. Pingback: Sunt discriminator! Discrimitati-ma! : Manifestul lui Pavăl

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.