Companii cu care nu o să lucrez niciodată. Niciodată?

Faza cu „niciodată” este cam aşa: viaţa m-a învăţat – uneori pe stilul capul în pragul uşii şi apoi şterge-te de sânge – că, vorba englezului, never say never. Aşa că vă rog să citiţi ce scriu mai jos cu menţiunea asta în gând. Şi ca să vă fie mai uşor să înţelegeţi ce vreau să zic, imaginaţi-vă că astăzi sunteţi în război dur cu un brand sau cu o companie şi aveţi toate motivele din lume să o faceţi. Dar mâine vedeţi că vechii şefii ai respectivei companii au fost destituţi şi noul director general este prietenul vostru cel mai bun, care, fireşte, va schimba toate mizeriile de acolo, cele care v-au enervat pe voi. Ei, vedeţi că se schimbă datele problemei? :)

Bun. Hai să vă zic despre o companie cu care nu o să lucrez niciodată (vorba vine, remember ce am zis mai sus). Este vorba despre Perfect Tour. Care m-a amuzat corespunzător când s-a inspirat la modul apoteotic din ce facem noi la BlogalInitiative.ro când a lansat nu ştiu ce campanie pentru bloggeri. Dar amuzamentul mi-a trecut când am văzut că nu mi-a răspuns nimeni la mailul în care ceream nişte solicitări legate de masiva inspirare despre care vă spuneam. Căci nu mi-a răspuns nimeni nici din partea companiei, dar nici fata care si-a exersat tastele de ctrl c combinat cu v, adica Narcisa Suruianu, căreia i-am scris pe cele două maluri puse la dispoziţia mea cu mare amabilitate de nişte „colegi” ai susnumitei.

Call me chinezu dar atunci când refuzi să răspunzi unui mail, carevasăzică că cum ar veni nu te interesează de mine. Aşa că şi eu aleg să nu mă intereseze de nici o culoare Perfect Tour de acum înainte.

 

11 comentarii la “Companii cu care nu o să lucrez niciodată. Niciodată?

 1. Pokeratu Răspunde

  Nu fii rau! Este doar o coincidenta :)

 2. George Răspunde

  Încă lucrează la răspunsuri… Le-au dat la analizat să nu fie și alea copiate și așteaptă rezultatele de la comisia de etică. Cred.

 3. CostinC.info Răspunde

  Au analizat mail-ul tău şi au tot amânat şedinţe! :))
  Ai şi tu răbdare! Până pe 12 septembrie am auzit eu că îţi vor răspunde! :))

 4. Bradut Răspunde

  Obisnuieste-te cu gandul ca, in industria turistica, se fura pe rupte. Si in blogosfera aferenta, la fel. N-au avut nimic cu tine. Li s-a parut normal.

  • Cristian China Birta Răspunde

   Suntem intr-o normalitate in care Kafka ar parea un biet menestrel al timpurilor ce va sa vina… :)

 5. albinuta veninoasa Răspunde

  Urat lucru, dar mai urat sa nu aibe coloana sa-ti raspunda la e-mail.

 6. gabi Răspunde

  Nu raspund pentru ca se simt cu musca pe caciula

 7. Dan Olteanu Răspunde

  Imi aduc aminte faza celebra cu infoturism.ro parca cu Zaineasca :) da la Cluuuuuuj.

 8. Ioana Dumitrache Răspunde

  Si puteam sa jur ca incepusem sa citesc un articol optimist :))))

  Oricum macar am tras foloasele si invatamintele :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: