Ofer tricouri olimpice unei echipe formată din 3 bloggeri

Am primit cu mult entuziasm propunerea colegilor de la DC Communication, care se ocupă de patzaikin.com, de a oferi celor care îmi fac onoarea să mă citească trei tricouri oficiale ale olimpicilor români. Mă refer la tricourile de prezentare, după cum puteţi vedea în fotografiile de mai jos. Tricourile sunt creaţia lui Olah Gyarfas şi, deşi mă pricep la chestiuni de genul acesta cam cum se pricepe o morsă la alfabetul Morse :)), pot spune că îmi plac foarte tare, adică aş purta cu mare drag aşa ceva. Adică, stai, nu cu mare drag, rectific, ci cu imensă mândrie!

Şi pentru că am primit mână liberă să ofer tricourile cui vreau eu şi pe ce criterii vreu eu, am zis că voi merge, din nou, pe mâna bloggerilor. Cu scuzele de rigoare adresate celor care îmi fac onoarea să mă citească şi care nu sunt bloggeri şi în speranţa că mă vor înţelege şi mă vor ierta :)

Pentru că vorbim despre olimpism şi în capul meu olimpismul înseamnă foarte, foarte mult spirit de echipă, am zis că voi lansa provocarea exact în acest spirit. Adică tricourile vor fi câştigate de trei bloggeri care vor face o echipă şi care mă vor emoţiona (da, acesta este cuvântul) cu o poveste, un mesaj, orice cred ei că pot scrie din coracon şi în numele echipei despre sportivii români prezenţi la Londra sau despre spriritul olimpic în general.

Hai să fiu un pic mai explicit în ceea ce priveşte mecanismul provocării, aşa cu liniuţe:
– trebuie să formaţi o echipă din 3 bloggeri, adică tu (cel care citeşti aceste rânduri :D) şi încă 2. Treaba voastră cum vă alegeţi, doar să anunţaţi când scrieţi pe blog cine vă sunt coechipierii. Şi, eventual, chiar să vă daţi nume echipei :)
– fiecare membru al unei echipe să scrie pe blogul său o poveste, un mesaj, orice simte că merge pe tema olimpismului
– să menţioneze în postare despre patzaikin.com, căci aşa e frumos :)
– să îmi dea un trackback acilea sau să îmi dea un mail pe cristi.china pe gmail.com în care să mă anunţe că a scris
– să vă simţiţi foarte bine şi inspiraţi când scrieţi ce veţi scrie :)

Aştept echipele şi postările voastre până pe data de 15 august, ora 23.59. Criteriu după care voi juriza va fi unul subiectiv: gradul în care mă vor emoţiona postările echipei :) Repet, cele trei tricouri vor merge la echipa care mă va emoţiona cel mai tare.

Înainte de a vă ura succes, v-aş ruga să înţelegeţi că nu premiul în sine cred eu că este important la această provocare, ci spiritul pe care, sper eu, îl va crea această provocare :)

Succes!

PS Eventuale surse de inspiraţie dacă vreţi să scrieţi despre sportivii noştri…

10 comentarii la “Ofer tricouri olimpice unei echipe formată din 3 bloggeri

 1. gabi Răspunde

  Foarte interesanta treaba dar nu ma pot baga. E greu cu coechiperii

  • Gabitelu Răspunde

   daca te coafeaza, ma ofer voluntar in echipa ta :D
   ca de la un tiz la altul :)
   ca un om realist ce sunt, accept si un refuz, dar sper sa nu fie cazul.

 2. Mircea Hodarnau Răspunde

  Ai deja pregatita o echipa Mediensis Olympics.

 3. gabi Răspunde

  Ok, sa-i dam bice

 4. © Bucurie pe chipul propriei mame

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: