În weekend trag o fugă „Prin Sibiul Meu Baroc”

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Fac ce fac şi iar ajung în Sibiu :) O fi ceva în oraşul ăsta, ceva care mă tot atrage şi mă face să revin. Eu aş zice că oamenii faini de acolo, care fac să se întâmple lucruri faine acolo sunt „de vină”. Cum este tovarăşul Tudor, care mi-a făcut onoarea să mă invite pentru a doua oară să particip la „Prin Sibiul Meu Baroc”. După ce la prima tură am bifat o premieră bloggeristică şi după ce am învăţat foarte multe despre Sibiu, acum aştept să intrăm decisiv în program, ca să zic aşa, căci vom avea biciclete, sesiune de fotografiat pe timp de noapte şi, fireşte, plimbat prin oraş, ca să descoperim noi locuri surprinzătoare.

Aşa că îmi fac datoria de onoare şi de plăcere :D să mulţumesc Asociaţiei pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu, organizatorul evenimentului, Primăriei şi Casei de Cultură pentru că sunt co-finanţatori in cadrul programului Sibiu Baroc Update, precum şi partenerilor principali Citroen RomâniaAutonom închirieri maşini şi Ibis Sibiu.

Mulţumim pentru susţinere: CNM AstraMuzeul BrukenthalIvelo Sibiu, şcoala de fotografie Image Art, pivniţa de vinuri WeinkellerPardon Cafe SibiuAtrium Classic Cafe.

Ne vedem la Sibiu :)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “În weekend trag o fugă „Prin Sibiul Meu Baroc””

  1. Pingback: Prin Sibiul Meu Baroc | CeMerita.ro

  2. Pingback: Autonom Rent A Car Blog » Prin Sibiul Meu Baroc, venim!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)