Câte filme vedeţi într-o lună?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Aşa, de curios vă întreb. Pentru că ştiu că avem din ce în ce mai puţin timp pentru a face lucruri de astea „neproductive” gen savuratul de filme :) Bine, dacă meseria ta este să te uiţi la filme, asta e altă poveste, una faină, desigur :D Dar pentru noi ceilalţi care prestăm în alte câmpuri ale muncii, ca să zic aşa, întrebarea din titlu rămâne valabilă.

Încep eu prin a vă spune câte filme reuşesc să văd pe lună. Cu scuzele de rigoare că pun standardul atât de jos :)) Căci am fenomenala medie de 3 filme pe lună…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Câte filme vedeţi într-o lună?”

  1. Sunt luni şi cu 0 filme, sunt altele, mai libere, cu maxim 10. Cred că dă o medie tot de vreo 3 pe lună, medie raportată la un an calendarisitic :P

  2. din pacate zic, nu vad mai mult de 5 filme pe luna.din astea 5, in minte imi raman 2-3, filme pe care le traiesc pana la ultima secventa.din pacate, am eu impresia ca nu apar in ultimul timp decat filme mult prea fanteziste.deci eu zic ca importanta e calitatea si nu cantitatea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)