Câte filme vedeţi într-o lună?

Aşa, de curios vă întreb. Pentru că ştiu că avem din ce în ce mai puţin timp pentru a face lucruri de astea „neproductive” gen savuratul de filme :) Bine, dacă meseria ta este să te uiţi la filme, asta e altă poveste, una faină, desigur :D Dar pentru noi ceilalţi care prestăm în alte câmpuri ale muncii, ca să zic aşa, întrebarea din titlu rămâne valabilă.

Încep eu prin a vă spune câte filme reuşesc să văd pe lună. Cu scuzele de rigoare că pun standardul atât de jos :)) Căci am fenomenala medie de 3 filme pe lună…

7 comentarii la “Câte filme vedeţi într-o lună?

 1. cc696 Răspunde

  Sa zicem cate unul in fiecare zi. Desi cateodata ajung si la 3-4/zi. Deh, am timp liber prea mult. La seriale la fel, si cate 10 ore :)))

 2. cc696 Răspunde

  10 ore/pe zi; sa se inteleaga bine :))

 3. Andi Răspunde

  Media este de unul pe zi.

 4. Pavel Răspunde

  Sunt luni şi cu 0 filme, sunt altele, mai libere, cu maxim 10. Cred că dă o medie tot de vreo 3 pe lună, medie raportată la un an calendarisitic :P

 5. Stefan Murgeanu Răspunde

  20-30 filme lunar + uneori si seriale

 6. Romania Europeana Răspunde

  din pacate zic, nu vad mai mult de 5 filme pe luna.din astea 5, in minte imi raman 2-3, filme pe care le traiesc pana la ultima secventa.din pacate, am eu impresia ca nu apar in ultimul timp decat filme mult prea fanteziste.deci eu zic ca importanta e calitatea si nu cantitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: