Hai să îi ajutăm pe ai noştri de la trupa Lights Out să câştige

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Este vorba despre trupa clujeană Lights Out care participă la concursul internaţional Rode Rocks organizat de catre Rode Microphones. Intraţi şi votaţi-i pentru că nu e mare lucru că au ajuns în această finală, fiind selectaţi din peste 500 de trupe participante la preselecţie. Ca să nu mai zic, mă înţelegeţi, că sunt români de-ai noştri şi e o chestiune de onoare naţională să încercăm să îi ajutăm :)

Şi ca să înţelegeţi şi mai bine că acesta este un concurs adevărat, hai să vă spun cine a făcut parte din juriu: Matt Sorum (Guns n’ Roses, Velvet Revolver, The Cult), David Catching (Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal), Howlin’ Pelle Almqvist (The Hives), James Lavelle (UNKLE, MoWax), Band of Horses, Gareth Liddiard (The Drones), Har Mar Superstar, Deuce si Warpaint.

Şi ca să vă fac să vă placă şi mai tare de cei de la Lights Out vă spun că ei sunt câştigătorii premiului de popularitate la ediţia din 2010 a concursului naţional byron – Rock Your High School :)

Hai intraţi aici şi votaţi-i şi daţi de ştire în ţară să îi voteze lumea!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)