S-a deschis Vodafone Experience Store la AFI Palace Cotroceni

NOU: precomandă cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și primești și un autograf.

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă spun din start că scriu această postare cu oarecare enervare. Enervare pe mine pentru că, din cauza unui program teribil de încărcat (dar fain, categoric fain), încă nu am reuşit să ajung la Vodafone Experience Store, proaspăt deschis în AFI Palace Cotroceni. Mi-am programat să ajung ieri mai pe seară, dar nu mi-a ieşit…

Aşa că, înainte de a vă spune ce ştiu despre acest magazin mai special, vă lansez o invitaţie: să veniţi cu mine să vizităm Store-ul cu pricina. Adică marţi, 31 iulie, la 18.00, ne vedem in faţa magazinului (e undeva în zona patinoarului, din câte am înţeles). Ne uităm şi noi pe acolo pe la telefoane şi mai vorbim cu oamenii să ne spună ce şi cum, după care fac cinste cu o bere. Sau un ceai. Sau un suc. Care cum vrea. Cu accent pe bere, desigur :)) Căci parcă mi-e dor de o poveste cu cei care vor să aibă o poveste cu mine :) Deci aşa rămâne: marţi mergem să vedem magazinul după care fac cinste. Să ziceţi doar în comentarii dacă veniţi, să ştiu câţi bani să iau la mine, cum ar veni :))

Poate că vă întrebaţi de ce scriu despre Vodafone Experience Store astăzi, dacă tot nu am reuşit să ajung  să îl vizitez. Răspunsurile sunt simple şi le zic pe repede înainte: pentru că am o colaborarea chiar ok cu cei de la Vodafone, care s-au implicat în multe isprăvi care mie mi se par corespunzătoare; pentru că sunt şi eu parte a campaniei de promovare a magazinului; pentru că zilele astea se întâmplă lucruri acolo de care puteţi profita, după cum vă raportez mai jos.

Până pe 29 iulie, clienţii care vor achiziţiona un abonament începând cu Mega 11 + opţiunea de internet pe mobil 1 GB vor beneficia de un discount de 100 Euro (TVA inclus) pentru smartphone-uri de top, precum şi de beneficii duble (minute/SMS în reţea, minute/SMS naţionale, trafic internet), pe o perioada de 6 luni, pentru pachetele Smartphone începând cu Mega 11 + 1 GB trafic internet.

Tot până pe 29 iulie, clienţii care vor achiziţiona anumite produse din magazinul Vodafone Experience Store vor primi cadouri atractive, cum ar fi căşti Bluetooth sau stick-uri de memorie 4 GB.

Şi tot până pe 29 iulie, cei care vizitează Vodafone Experience Store pot participa la concursuri inedite (la unul de ăsta m-aş  fi băgat şi eu, recunosc…) unde pot câştiga tot felul de premii sau pot, cu ajutorul tabletelor şi a telefoanelor, să compună muzică, să picteze sau să „doneze” o fotografie din albumul lor foto din telefonul mobil.

Toţi cei care vor participa la isprăvile de mai sus vor intra într-o tombolă  la care vor putea câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre cele trei telefoane Vodafone Smart II, precum şi lecţii particulare de muzică, pictură, fotografie.

Cam astea sunt informaţiile pe care le ştiu. Dacă voi aţi ajuns prin zonă, ziceţi şi voi în comentarii cum a fost. Iar cei care vor să vadă cum e să vină marţi împreună cu mine :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “S-a deschis Vodafone Experience Store la AFI Palace Cotroceni”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)