24.04.2017

Un pic (foarte un pic) despre nimicnicia în 2.0

Fără nici o altă introducere (căci și așa mă gândesc ce-o fi fost în capul meu să abordez așa ceva pe blog când atâta treabă…), ia luați de aici câteva liniuțe. Din care să înțelegeți fiecare ce vreți, treaba voastră. Nu sunt întrebări decât, evident, la un nivel retoric absolut.

– de ce te înjosești să mă rogi să te ajut cu ceva după ce tu, cu ceva timp înainte, m-ai făcut de telecomandă pe blog/facebook/twitter/whatever la modul public? Și nu mă refer la ironii fine, ci le miștocăreli grobiane de prost gust. De ce vii acum și ceri ajutorul unuia pe care l-ai considerat numai bun să îl scuipinezi un pic? Iar explicația ta, dată în privat, desigur, ”știi tu cum e în public, am și io un brand, acuma nu trebuie să te superi” este o explicație care are logică în lumea ta, aia ciudată, dar care în lumea oamenilor cu un minim bun simț nu are cum să funcționeze.

– de ce te crezi mai bărbat atunci când înjuri pe cineva pe net, iar atunci când întâmplarea îți aduce în față respectiva persoană fugi ca speriat de bombe ca după ce ți-ai tras sufletul și ai ajuns la o distanță safe să intri din nou pe net și să înjuri, ca un bărbat ce, firește, crezi tu că ești?

– de ce ești atât de mizerabil atunci când te legi de familia celui pe care îl înjuri, dând dovadă de o lipsă de bărbăție egală doar cu spaima ta de a te întâlni la câțiva metri de respectiva persoană? Căci știi în sufletul tău că o asemenea întâlnire, atunci când te-ai legat de familia lui, va fi totalmente neplăcută pentru tine, la modul organic de-a dreptul.

– de ce nu încerci să dai un sens vieții tale în loc să te iei de viețile celor care au reușit să le dea un sens?

– de ce reușești doar să ființezi, nu să trăiești cu adevărat?

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Sărbătoriții zilei, 23 iulie

Ia uitați ce am făcut din cauza celor de la Farmec

9 comentarii

 1. luni, 23 iulie 2012, 07:56

  Pentru ca e PROST. Scurt

  Răspunde
  • luni, 23 iulie 2012, 08:02

   Exista si prosti care nu fac asa ceva. Caci a face asa ceva cu o consecventa demna de o cauza mai bun nu inseamna prostie, ci altceva, mult mai grav. Care tine de neimplinirile din viata sa, care, tocmai din aceasta cauza, nu prea mai este viata…

   Răspunde
 2. luni, 23 iulie 2012, 08:15

  De ce lasi tu asemenea oameni sa iti strice ziua?

  Răspunde
  • luni, 23 iulie 2012, 08:17

   Ai dreptate cand imi reprosezi asta… Doar ca, vezi tu, traim toti in lumea asta si parca, macar din cand in cand, vrem sa ne mai luam ceva de pe suflet si spunem asta celor care stim ca ne mai asculta :)

   Răspunde
   • luni, 23 iulie 2012, 08:19

    Stiu cum este, am patit si eu cu agentul 000, desi nu eram nici faimoasa, nici in alt fel. :))
    Dar mai mult de atat nu merita.

    Răspunde
 3. luni, 23 iulie 2012, 08:24

  Te inteleg..Familia e ceva intangibil..Frate te iei de mine, asta e, dar daca te iei de familie te calc in picioare..Eu asa as face..

  Răspunde
 4. luni, 23 iulie 2012, 09:51

  Cu astfel de oameni ne întâlnim peste tot, nu numai în online.
  Așa că, dacă ții la proprii neuroni ia aminte:
  Chinezule, keep calm and carry on! ;)

  Răspunde
 5. marți, 24 iulie 2012, 16:26

  În locul tău sincer..nici nu i-aş da atenţie unui tâmpit care nu ştie cum în faţa lumii să fie „vai doamne,cine sunt eu”şi de fapt..el e doar un papă-lapte!

  Răspunde
 6. joi, 2 august 2012, 10:41

  Pff…
  Disputele astea între voi continuă de cel puţin un an.
  Mai bine faceţi un pact de „silenzio” amândoi, prin care niciunul nu îl mai vorbeşte de rău pe celălalt sau nu mai face referiri publice / online. Iar primul care încalcă pactul şi-o ia urât de tot şi ajunge pe wall of shame.

  Până la urmă, online-ul e mare şi e loc pentru toate naţiile şi napolitanele, nu crezi? Şi pentru eugenii, şi pentru chinezi. [nu lua gluma personal] :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *