De ce am început să promovăm bloguri prin BlogalInitiative.ro

Dan Dragomir este unul din bloggerii specialiști pe gadgeturi, deviceuri și alte chestii de astea, la care eu mă uit doar în trecere și numai dacă mă trage cineva de mânecă :)) Când m-a întrebat dacă ar merge o campanie prin BlogalInitiative.ro pentru a promova computerblog.ro, m-am bucurat, căci mereu mă bucur când un blogger mă întreabă dacă putem să ajutăm și noi :) Așa că i-am explicat că e nevoie să ofere niște premii bloggerilor care se implică în campanie, Dan a zis că poate oferi un Galaxy Nexus, așa că uite că am dat drumul campaniei :)

O să mai facem de astea. Adică o să mai punem și noi umărul, atât cât contează, în promovarea unor bloguri prin campaniile pe care le derulăm. Spre exemplu, pe trei dintre bloggerii care vor beneficia de campanii prin BlogalInitiative.ro îi vom afla la încheierea acestei campanii pentru EcoRom.

Dar vor mai urma și alții. Mai ales că o să facem un upgrade de mare angajament la BlogalInitiative.ro. Cât de repede :)

7 comentarii la “De ce am început să promovăm bloguri prin BlogalInitiative.ro

 1. albinuta veninoasa Răspunde

  Un lucru bun promovarea blogurilor. O sa-mi fac timp pt asa ceva.

 2. cotos Răspunde

  Eu mereu imi fac timp de ele..De la primele incercari particip la tot ce organizeaza chinezu, si merita…Ai ce invata…:)

 3. Nicorici Alin Răspunde

  Hmmm, si eu particip cam la toate campanile unde sunt premii ce merita castigate, chiar daca sunt incepator am castigat si voi castiga :) abia astept acel upgrade!

 4. albinuta veninoasa Răspunde

  Amu vad ca ai fost prin zona (BM). Ma bucuram sa faci un ocol prin Satu Mare, dupa atata bericica de la nunta … mergea ceva sa te lingi pe degete.

 5. Szasz Sebes Paul Răspunde

  Blogal Iinitiative e super

 6. sorin Răspunde

  Pai trebuie sa povestim si noi ceva pe tema asta! M-ar interesa si pe mine!:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: