Bug facebook sau am făcut io ceva greșit?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Povestea pe scurt este așa: am pus un status pe contul meu de facebook cu câteva cuvinte și o poză. Am dat publică. După care am văzut că poza a apărut cu susul în jos. Am încercat să dau Rotate la poză, dar din pricini care îmi scapă nu mergea nicicum. La un moment dat văd că și la comentariile de la poză îmi dă ceva cu virgulă căci (credeam eu) odată le văd apoi nu le mai văd pe toate. Când, după cercetări îndelunigi (inclusiv un restart masiv cu ștergere de cookiuri) am văzut că, de fapt, facebook îmi publicase de două ori aceeași poză. Numai că, ciudățenie maximă, pe contul meu îmi apare doar una din aceste poze. Cu comentariile aferenta. Iar comentariile de la ”cealaltă” poză le văd doar când îmi apar la Notifications.

Deci cum? Aveți idee care e fază? Menționez că nu sunt cel mai priceput la chestiuni de astea mai tehnice, așa că luați-mă încet :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Bug facebook sau am făcut io ceva greșit?”

  1. Apropos de buguri, vezi ca ai o problema pe blog, adica exact pe /blog

    Apar tot alea cu alege sectiunea si indiferent pe ce pagina ai naviga (gen pagina 2, 3, etc) apare acelasi lucru. Daca vrei pun si niste print screens :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)