Bug facebook sau am făcut io ceva greșit?

Povestea pe scurt este așa: am pus un status pe contul meu de facebook cu câteva cuvinte și o poză. Am dat publică. După care am văzut că poza a apărut cu susul în jos. Am încercat să dau Rotate la poză, dar din pricini care îmi scapă nu mergea nicicum. La un moment dat văd că și la comentariile de la poză îmi dă ceva cu virgulă căci (credeam eu) odată le văd apoi nu le mai văd pe toate. Când, după cercetări îndelunigi (inclusiv un restart masiv cu ștergere de cookiuri) am văzut că, de fapt, facebook îmi publicase de două ori aceeași poză. Numai că, ciudățenie maximă, pe contul meu îmi apare doar una din aceste poze. Cu comentariile aferenta. Iar comentariile de la ”cealaltă” poză le văd doar când îmi apar la Notifications.

Deci cum? Aveți idee care e fază? Menționez că nu sunt cel mai priceput la chestiuni de astea mai tehnice, așa că luați-mă încet :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Bug facebook sau am făcut io ceva greșit?”

  1. Apropos de buguri, vezi ca ai o problema pe blog, adica exact pe /blog

    Apar tot alea cu alege sectiunea si indiferent pe ce pagina ai naviga (gen pagina 2, 3, etc) apare acelasi lucru. Daca vrei pun si niste print screens :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)