Vreau să văd blogosferă făcând, încă o dată, o faptă bună

NOU: precomandă cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și primești și un autograf.

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Mai țineți mine că am lansat apelul pentru ca bloggerii să se înscrie în Comandamentele Județene de Colectare Selectivă. Ocazie cu care transmit un foarte mare MULȚUMESC tuturor celor care au contribuit la asemenea rezultate, într-o prima fază a campaniei. Acum a venit momentul să mai facem un efort pentru această campanie care chiar vrea să schimbe ceva în comportamentul românului în ceea ce privește colectarea selectivă.

Am dat drumul unei campanii prin BlogalInitiative, la care vă invit cu mare drag să participați. Cu rugămintea să nu vă uitați neapărat la premii, ci să vă gândiți cât de mult bine faceți societății în care trăiți. Căci chiar dacă reușiți să puneți pe gânduri doar un singur român din cei care vă citesc, puteți spune că ați făcut o faptă bună și că ați investit un pic în viitor :) Cei care consideră că acestea sunt vorbe mari sunt rugați să spună în alt mod ce vreau eu să transmit aici. Eu așa am simțit :) Precizez că avem 3 premii pentru bloggerii care participă la această campanie, adică 3 campanii pe BlogalInitiative.ro pentru promovarea blogului lor. Revin cu detalii într-o postare separată, să explic ce și cum.

Rugămintea mea către voi, indiferent dacă alegeți să participați la campanie sau doar să promovați inițiativa colecteazăselectiv.ro pe blogurile voastre, este să înțelegeți că mulți oameni au pus enorm de mult suflet în acest proiect și că reușita sa înseamnă un pic mai bine pentru toți.

Ar fi excelent dacă ați menționa atunci când scrieți despre faptul că toți cei care aduc minimum 10 deșeuri de ambalaje la punctele de colectare selectivă primesc tichete răzuibile, cu care, dacă introduc codul de pe tichet pe colecteazăselectiv.ro, pot câștiga un Ford Ka și alte premii.

Mulțumesc de pe acum pentru implicare. Pentru că vreau să văd blogosferă făcând, încă o dată, o faptă bună :)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Vreau să văd blogosferă făcând, încă o dată, o faptă bună”

  1. Pingback: Motivatie Social Media | Horatiu Hagiu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)