Vreau să văd blogosferă făcând, încă o dată, o faptă bună

Mai țineți mine că am lansat apelul pentru ca bloggerii să se înscrie în Comandamentele Județene de Colectare Selectivă. Ocazie cu care transmit un foarte mare MULȚUMESC tuturor celor care au contribuit la asemenea rezultate, într-o prima fază a campaniei. Acum a venit momentul să mai facem un efort pentru această campanie care chiar vrea să schimbe ceva în comportamentul românului în ceea ce privește colectarea selectivă.

Am dat drumul unei campanii prin BlogalInitiative, la care vă invit cu mare drag să participați. Cu rugămintea să nu vă uitați neapărat la premii, ci să vă gândiți cât de mult bine faceți societății în care trăiți. Căci chiar dacă reușiți să puneți pe gânduri doar un singur român din cei care vă citesc, puteți spune că ați făcut o faptă bună și că ați investit un pic în viitor :) Cei care consideră că acestea sunt vorbe mari sunt rugați să spună în alt mod ce vreau eu să transmit aici. Eu așa am simțit :) Precizez că avem 3 premii pentru bloggerii care participă la această campanie, adică 3 campanii pe BlogalInitiative.ro pentru promovarea blogului lor. Revin cu detalii într-o postare separată, să explic ce și cum.

Rugămintea mea către voi, indiferent dacă alegeți să participați la campanie sau doar să promovați inițiativa colecteazăselectiv.ro pe blogurile voastre, este să înțelegeți că mulți oameni au pus enorm de mult suflet în acest proiect și că reușita sa înseamnă un pic mai bine pentru toți.

Ar fi excelent dacă ați menționa atunci când scrieți despre faptul că toți cei care aduc minimum 10 deșeuri de ambalaje la punctele de colectare selectivă primesc tichete răzuibile, cu care, dacă introduc codul de pe tichet pe colecteazăselectiv.ro, pot câștiga un Ford Ka și alte premii.

Mulțumesc de pe acum pentru implicare. Pentru că vreau să văd blogosferă făcând, încă o dată, o faptă bună :)

 

5 comentarii la “Vreau să văd blogosferă făcând, încă o dată, o faptă bună

 1. cotos Răspunde

  Ma bucura ca din prima a ajuns sa aiba un asemnea impact…Sper ca la a doua incercare sa depaseasca chiar si prima tura..

 2. dj-cossy Răspunde

  Interesanta initiativa, felicitari !!!

 3. Motivatie Social Media | Horatiu Hagiu
 4. albinuta veninoasa Răspunde

  Mergem inainte impreuna. Astept detaliile.
  Arata enorm de bine fata site-ului. Mai ales sportivii de pe margine.

 5. Natural Răspunde

  Suntem pe pozitii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: