Intrare liberă la ”Cinema în Parc” între 18-25 iulie

Știți cum e faza pe care o plasăm foarte des când vorbim despre văzutul de filme: ”nu am timp, zău…”. Pe undeva este de înțeles, căci trăim în vremuri tare rapide, ca să zic așa. Deci putem accepta acest motiv, căci ne simțim, fiecare dintre noi, cu musca pe căciulă :)

Un al doilea motiv este reprezentat de – și zău dacă e o rușine în a recunoaște asta – banii pentru bilet. Căci, revenind la vremurile în care trăim, criza face volbură și prin buzunarele noastre. Deci mi-e greu să mă strâmb la cineva care zice că nu are bani de mers la film.

Un al treilea motiv ar fi că nu ne place să mergem la cinema, căci locațiile cu pricina nu sunt pe feng shuiul nostru. Absolut de acord cu asta, mai ales că unele cinematografe sunt așa doar cu numele.

Doar că atunci când vezi că se întâmplă o ispravă care mie îmi place foarte tare și care se numește ”Cinema în Parc” și care combină două din cele două motive, adică nu, nu le combine, ci le oferă rezolvare (intrarea e gratis și vizionarea se face în atmosfera superbă a unui parc), atunci parcă ar merita să încerci să îți găsești un pic de timp să mergi să vezi ce e acolo :)

”Cinema în Parc” are loc în Parcul Bazilescu din Capitală, în fiecare seară, începând cu ora 22.00, în perioada 18-25 iulie, în organizarea TIFF și Primăria Sectorului 1. Intrarea, după cum spuneam, este liberă. Programul filmelor îl puteți vedea în afișul de mai jos.

Vizionare plăcută :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)