Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Dacă ajungeți în Thassos, să vizitați Panagia

Panagia este un mic sătuleț (mă rog, poate e orășel, dar după standardele mele, tot sătuc rămâne :D), cocoțat pe un deal în Thassos. Și care,  dacă ajungi să te plimbi pe străduțele lui întortocheate și înguste (cică sunt din Evul Mediu), îți cade cu tronc imediat. Interesante mi s-au părut acoperișurile, care erau din lespezi de piatra luată din mare (cred că marmură erau cele mai multe) și care dădeau un aspect mineral interesant peisajului. Am văzut și un mini-muzeu al uleiului de măsline și am mâncat niște fructe de mare la un preț foarte bun la un restaurant în centru. Mai jos niște poze de acolo. Căci altceva nu prea am a vă spune despre Panagia :)) Acolo este de mers și de văzut.

[nggallery id=38]

5 comentarii la “Dacă ajungeți în Thassos, să vizitați Panagia

 1. cotos Reply

  Frumos..Cred ca in Grecia oriunde am pleca nu ne-am plictisi..Cu siguranta este o tara must see…

  • Cristian China Birta Reply

   Recomand cu simt de raspundere insula. E cea mai aproape de Romania si la preturi sunt parfum :)

 2. Natural Reply

  Ai dreptate si cu distanta si cu Panaghia. Noi am ajuns acolo cautand o distanta rezonabila. Pe urma ne-a placut si am mers cate 2 saptamani timp de 4 ani. Panaghia era si printre recomandarile mele. Dar trebuie sa revii si la anu’ in Thassos ca sa descoperi si mai multe.

  • Cristian China Birta Reply

   Mi-a placut atat de mult, incat am decis ca ne-am putea face un obicei sa bifam in fiecare an vreo 2 saptamani de Skala Potamia :) Cu tot familionul, caci pentru asa ceva e perfect zona :)

   • Natural Reply

    Pai cu familionul am fost si eu si cu inca 2-3 familii cu copii cu tot. Dar iti sugerez ca la anul sa schimbi si locatia. E frumos in Skala Potamia dar si-n alte parti e la fel sau chiar mai bine :)
    Spor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.