Dacă ajungeți în Thassos, să vizitați Panagia

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Panagia este un mic sătuleț (mă rog, poate e orășel, dar după standardele mele, tot sătuc rămâne :D), cocoțat pe un deal în Thassos. Și care,  dacă ajungi să te plimbi pe străduțele lui întortocheate și înguste (cică sunt din Evul Mediu), îți cade cu tronc imediat. Interesante mi s-au părut acoperișurile, care erau din lespezi de piatra luată din mare (cred că marmură erau cele mai multe) și care dădeau un aspect mineral interesant peisajului. Am văzut și un mini-muzeu al uleiului de măsline și am mâncat niște fructe de mare la un preț foarte bun la un restaurant în centru. Mai jos niște poze de acolo. Căci altceva nu prea am a vă spune despre Panagia :)) Acolo este de mers și de văzut.

[nggallery id=38]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Dacă ajungeți în Thassos, să vizitați Panagia”

  1. Ai dreptate si cu distanta si cu Panaghia. Noi am ajuns acolo cautand o distanta rezonabila. Pe urma ne-a placut si am mers cate 2 saptamani timp de 4 ani. Panaghia era si printre recomandarile mele. Dar trebuie sa revii si la anu’ in Thassos ca sa descoperi si mai multe.

      1. Pai cu familionul am fost si eu si cu inca 2-3 familii cu copii cu tot. Dar iti sugerez ca la anul sa schimbi si locatia. E frumos in Skala Potamia dar si-n alte parti e la fel sau chiar mai bine :)
        Spor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)