Sesiune de legănat în hamac și povești nemuritoare la B’estfest Summer Camp

Dacă zilele trecute ați putut citi ce a scris Teodora despre prima zi de la B’estfest Summer Camp, acum puteți vedea, firesc și logic :D, cum a fost în a doua zi.

Ziua 2 a început fără apă la dușuri, dar a fost bine că până la prânz s-a remediat problema. Apoi au urmat ore în șir de relaxare în hamace și la cortul Vodafone, care pe unde a putut. Am abuzat și de bunătatea celor de la Intersport și am încins un fotbal în apă de zile mari, fetele contra băieții, asta până ce ploaia s-a hotărât să ne strice planurile. Oricum fetele conduceau detașat când a venit ploaia. Mai un fotbal, mai o plimbare, cert e că timpul până la primul concert al serii s-a scurs repede, astfel că am avut ocazia să îi ascult  pe Electric Fence la scena Ciuc.

E ceva în muzica lor ce te face să vrei mai mult, poate e spiritul Electric Fence, poate e vocea Elenei, clar  e că îmi plac foarte mult și am fost surprinsă de cât de bine sună vocea acestei femei din într-un concert live. Aș vrea cândva un interviu cu ei.

Seara a continuat cu Vița de Vie acustic… foarte frumos, până la urmă aici s-a  văzut calitatea muzicii și profesionalismul trupei , când au fost nevoiți să pună piesele de pe chitară electrică pe o chitară rece. „Basul și cu toba mare” a sunat într-un mare fel, iar Adi Despot și trupa au fost răsplătiți cu aplauze minute în șir.

Am reușit să iau autograf de la Milow după care am luat-o fuguța, fuguța spre scena Ciuc unde Selah Sue tocmai își începuse recitalul. Bineînțeles, tricolorul din dotare s-a făcut remarcat, de altfel e tricolorul cu care merg la fiecare concert mare. Că tot ziceam de frumușelul și cumințelul de Milow, a cântat imediat după Selah Sue, pe scena Coca Cola în fața căreia oamenii s-au pus mai mult pe jos decât să miște ceva. A fost un concert liniștit, pe alocuri monoton(pentru fani nu se aplică chestia asta), însă lumea s-a mai dezmorțit doar pe „You don’t know” și celebra ”Ayo Technology”.

M-am distrat și la Royksopp deși nu se prea pliază pe gusturile mele muzicale, dar astea cam variază când ai la bord o bere sau două. Seara a continuat cu meciurile de tenis de pe kinectul celor de la Vodafone și sărituri cu coarda(prietena mea a fost protagonista, eu am zis că voi încerca la Peninsula). Și uite asa, ziua 2 s-a terminat cu o sesiune de legănat în hamac și povești nemuritoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: