Vă invit să participați la o premieră blogosferică

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Prietenii mei din trupa byron mi-au făcut teribila surpriză când au decis ca noul lor clip ”Road Trip” să fie lansat exclusiv prin intermediul blogosferei. Repet, că poate ați trecut prea repede peste cuvintele astea: trupa byron lansează exclusiv pe bloguri noul lor clip.

Mie mi se pare o chestie excepțională. O nouă premieră pentru blogosfera românească. Și, în același timp, o onoare pentru noi, ca bloggeri. Poate credeți că e un cuvânt mare ăsta cu ”onoarea”. Dar nu e deloc, cel puțin not in my book. Căci cei de la byron puteau alege alte variante să își lanseze clipul, dar, dintre toate variantele posibile, au decis ca blogurile sunt cele mai bune vehicule pentru a face acest lucru. Iar asta spune mult și despre ei, dar și despre noi :)

Bun, să vă explic cum puteți participa la această premieră blogosferică. Pe larg este explicată chestiunea pe BlogalInitiative.ro. Ideea este că trebuie să trimiteți un mail pe contact at blogalinitiative.ro și să spuneți că vreți să puneți și voi clipul pe blogul vostru. În acest moment clipul este privat și va rămâne așa până luni, 16 iulie, la ora 12.00, când va fi făcut public doar pe blogurile celor care au decis să participe la această premieră. Este, dacă vreți, un fel de flashmob 2.0 organizat din timp :))

Aș vrea tare mult să văd cât mai mulți bloggeri care să facă parte din această premieră blogosferico-muzicală :) De aceea vă rog să trimiteți mail ca să primiți clipul și să promovați și voi această inițiativă. Vă mulțumesc :)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Vă invit să participați la o premieră blogosferică”

  1. Pingback: Byron - Road Trip

  2. Pingback: Aceste este Road Trip, noul clip byron, lansat exclusiv prin intermediul blogosferei • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)