Hai sa încercăm să fim solidari în seara asta

Hai că intru direct în subiect: în seara asta, de la 21.00, pe Realitatea TV, se va organiza un teledon live pentru această campanie în cadrul unui ediții speciale a emisiunii Trezește România, găzduită de Andreea Marin Bănică. Veți putea vedea câteva dintre poveștile copiilor aflați în dificultate și modul prin care îi putem ajuta. Această campanie este marca UNICEF.

Ce rol ar avea lumea 2.0 în chestiunea cu pricina? Păi să încercam să implicăm cât mai multă lume în promovarea teledonului. În acest sens puteți scrie pe blogurile voastre despre asta și să anunțați pe conturile voastre din rețelele sociale. Iar în seara asta, între 20.00 și 23.00, să fim activi pe unde putem pe net ca să invităm lumea să participe la teledon.

Puteți anunța și modalitățile prin care se poate dona de mai jos.

  • SMS la 8848, în valoare de 2 euro pentru care nu se percepe TVA, număr valabil în rețelele Cosmote, Orange și Vodafone;
  • apel la 0900 900 230, în valoare de 2 euro pentru care nu se percepe TVA, număr gratuit pus la dispoziție de Romtelecom;
  • donații online pe www.unicef.ro, plus posibilitatea de a face donații lunare automate (cu sumă minimă de 10 lei/lună), opțiune pusă la dispoziție de payU.

3 comentarii la “Hai sa încercăm să fim solidari în seara asta

  1. Mateescu Catalin Răspunde

    Salut chinezule , afirmativ.

  2. Mihai Răspunde

    Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: