Caravana Filmelor TIFF ajunge în Constanța, Sibiu, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Bistrița, Oradea și Timișoara

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Îmi fac datoria de onoare de a vă informa exact ce am zis în tilul acesta atât de lung dar atât de cuprinzător :D Căci Caravana Filmelor TIFF 2012/ Operation Kino pornește de astăzi, cu prima oprire la Constanța și se va plimba prin țară până prin seprembrie. Programul exact al Caravanei o să îl aflați la timpul potrivit de pe siteul oficial al evenimentului.

A 4-a ediţie a Caravanei se va desfăşura în intervalul 13 iulie – 6 septembrie 2012 şi va cuprinde 9 destinaţii: Constanța (13-15 iulie), Mangalia (20-22 iulie), Sibiu (27-29 iulie), Cluj (3-5 august), Iași (10-12 august), Braşov (24-26 august), Bistrița (28-30 august), Oradea (31 august – 2 septembrie), Timișoara (4-6 septembrie). Proiecțiile se desfășoară în aer liber, iar accesul este gratuit.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)