Ia să vedem cine sunt bloggerii din Prahova care au treabă cu berea :D

Dap, căci vreau să văd bloggerițe și bloggeri din Prahova care să ureze așa cum știu ei mai bine un ”bun venit” Caravanei Staropramen în județul lor. Se poate câștiga și premiul de 100 de euro dacă scrieți pe blog, dar io cred că provocarea mai faină este să funcționați ca o comunitate pentru a arăta că sunteți beer friendlly. Să mă explic, aveți puțintică răbdare :D

Faza cu beer friendly este așa: cum Caravana Staropramen merge prin mai multe locuri din țară, am zis să lansăm provocarea către bloggerii din fiecare comunitate să îi ureze ”bun venit” cum se pricep mai bine și cum îi lasă coraconul, iar la finalul campaniei, orașul/județul/comunitatea care va avea cei mai mulțu bloggeri care au scris despre sosirea Caravanei să fie declarat(ă) cea/cel mai beer friendly :D În plus, bloggerițele și bloggerii care ne impresionează prin ceea ce scriu vor primi niște diplome speciale (nu spunem încă ce spunem în ele :D) de ”blogger beer friendly”.

Cam asta este. DVă urez succes în muncile beristice ale câmpului 2.0 :D

8 comentarii la “Ia să vedem cine sunt bloggerii din Prahova care au treabă cu berea :D

  1. John Reply

    O initiativa buna de luat in considerare pentru intreaga blogosfera Prahoveana. Pe caldura asta merge o bere Staropramen!

  2. cotos Reply

    Sunt curios daca ajunge si prin Baia Mare??? :P

  3. Paul Reply

    O asteptam si la Iasi :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.