Este Brașov cel mai beer friendly oraș din România sau nu?

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Stimați colegi întru ale blogosferei din Brașov,

Vine o vreme în viața voastră în care trebuie să dați dovadă de adânc patriotism local și de măreață sumețire de falnic brașovenism :D Mai ales că, după cum se poate vedea din campania derulată pentru Staropramen prin BlogalInitiative.ro, este vorba despre bere, concept de care, mi se șoptește în cască, nu sunteți pe deplin străini :))

No bun, lăsând gluma la o parte, hai să vă zic despre ce este vorba. Staropramen a început o caravană prin câteva orașe din țară. Iar noi am zis să dăm o mână de ajutor prin campaniile pe care le derulăm prin BlogalInitiative.ro și să încercăm să identificăm care este cel mai beer friendly oraș prin care trece Caravana. Vom oferi și diplome bloggerilor care ne-au impresionat în mod plăcut (niște simpăticisme, o să vedeți :D) iar cel mai beer friendly oraș va fi declarat orașul care va avea cei mai mulți bloggeri care să ureze ”bun venit” Caravanei Staropramen în orașul lor :)

Așa că, stimați bloggeri din Brașov, vă invit să demonstrați țării și întregului univers 2.0 că Brașovul este cel mai beer friendly oraș din România :D Dacă vreți să vedeți ce s-a întâmplat în București, dați un ochi aici :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Este Brașov cel mai beer friendly oraș din România sau nu?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)