Apel către bloggerii din Iași și din Sibiu

Dragilor,

Cred că mă știți deja ca unul din susținătorii înfierbântați (dacă îmi permiteți exprimarea în aceste vremuri călduroase :D) ai ieșitului în offline, practicat la modul intens de aceste ființe 2.0, care suntem. Sigur că de multe ori v-am recomandat să ieșiți în offline la bere, să vă cunoașteți corespunzător, dar și când a venit vorba despre a face nițel sport știți că v-am invitat călduros să închideți calculatorul și să ieșiți să transpirați puțin :)

Astăzi am o mare rugăminte pentru bloggerii din Iași și din Sibiu. Pe care îi rog să anunțe pe blogurile lor (indiferent dacă o fac pentru a participa la campania derulată prin BlogalInitiative.ro sau doar pentru că le place isprava) că în weekendul 14-15 iulie are lor Family Olympics, eveniment organizat de Dolce Sport, ca parte a programului național Mișcarea face bine. În Iași isprava are loc la Palas, iar în Sibiu în Parcul sub Arini.

De ce vă rog să scrieți despre acest eveniment? Vă dau mai jos câteva argumente. Și vă rog să îmi spuneți dacă am dreptate sau nu.

1. Se întâmpla la voi în oraș. Și cred cu tărie că cei care vă fac onoarea să vă citească merită să fie informați despre un asemenea eveniment fain :)

2. Blogosfera locală este extrem de importantă. E de prisos să mai spun cât de tare cred în importanța blogosferei locale care să se implice în ceea ce înseamnă, în sens larg, viața cetății. Iar atunci când se întâmplă astfel de evenimente care, ca să zic altfel, are o anumită componentă civică, vreau să văd cât mai mulți bloggeri care să se implice.

3. Transmiteți un mesaj brandului despre comunitatea de bloggeri. În cazul de față, celor de la Dolce Sport. Care și-a pus speranțe în implicare voastră în această campanie. Și care (între noi fie vorba :D) a ținut morțiș să fie și bloggerii cumva implicați în campanie.

4. Faceți un bine cititorilor voștri :) Căci dacă măcar 2 oameni din cei care vă citesc vor face mișcare pentru că au citit la voi pe blog despre eveniment, atunci puteți trece liniștiți în registrul vostru propriu și personal că ați făcut un bine :)

Eu cam atât am avut de spus. Mulțumesc anticipat celor care au înțeles ce am zis io acilea :)

 

14 comentarii la “Apel către bloggerii din Iași și din Sibiu

 1. Teo Răspunde

  Chiar aveam de gand sa scriu despre asta. Dar nu inteleg cum se face ca tot timpul cand revin in Cluj incep sa se organizeze multe evenimente in SIbiul meu. Cum dom’le? Cat noroc… :)
  Macar bine ca se organizeaza!

 2. Puţină mişcare | Minutul si Scorul
 3. Family Olympics in Iasi | Sa ne citim
 4. Monoranu Răspunde

  Eu as zice sa fii mai atent cu apelurile astea la bloggerii din Iasi. In ultima vreme li s-a urcat „celebritatea” la cap si s-ar putea sa te critice pentru ca nu ii intampina organizatorii cu covorul rosu si artificii. :))

 5. Monoranu Răspunde

  Eh, doar stii si tu ca in comunitatea noastra sunt prea multe caractere tari si lucrurile se urnesc greu. Iar cand se urnesc se implica putini iar restul stau la carcota. Ar trebui sa ne sustinem mai mult initiativele ca si-asa am ramas in urma fata de Cluj, Timisoara, etc.

 6. eBogdan @ Iasi4u.ro Răspunde

  Inca un eveniment cu miscare, cheia succesului in 2012 se pare ca este sportul :)

 7. De gand e gresit sa spui adevarul? | Macku

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: