Cum am sărit de la 9.930 la peste 25.000 followers pe twitter. Sau despre penibilul din 2.0

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Zic din start că sunt în concediu în Thassos. Așa că nu aș pierde prea mult timp cu căcățișuri de astea. Doar cât să fac cuvenitele precizări de mai jos. Căci, firește, simt din nou o milă organică pentru acele ființe din 2.0 care trăiesc viața altora, nu pe a lor pentru că, oh wait, ei nu au una.

Ieri pe la amiază, când mi-am rupt juma de oră din timpul de stat pe plajă ca să mai intru puțintel pe net, avem pe twitter 9930 de followers. De aia sănătoși, crescuți organic, în timp, căci imediat împlinesc cincinalul de când sunt pe twitter. Azi dimineață când intru pe net, hopaaaa văd că am sărit de 25.000 de followers. De aia la vrac, pe care cineva, în lipsa sa de viață proprie, s-a gândit că ar fi bine să mi-i bage pe gâtul 2.0, în speranța că va arată ca și io sunt printre cei care îmi cumpăr followerși and shit, ceea ce, desigur, dovedește că respectiva persoană suferă de defecte ontologice, care, firește, o fac să fie de o nefericire și mai ontologică în ființarea pe care respectiva persoană o numește, în lipsă de altceva, viață.

E de prisos să spun că eu tot cu cei 9930 de followers adevărați rămân. Și cu ei merg înainte. Iar despre cei care mi-au fost lipiți în coadă de pseudo-ființa cu pricina nu o să mai vorbesc. O să îi șterg, încet încet, dar nu acum. Căci, îmi permiteți, sunt în concediu și berea și plaja sunt mai importante :D Dar săptămâna viitoare când mă întorc în țară, o să iau măsuri ca astfel de gherțoisme din partea unor astfel de amărâți să nu se mai întâmple.

Vă pup din Thassos, unde, firește, eu îmi trăiesc viața :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Cum am sărit de la 9.930 la peste 25.000 followers pe twitter. Sau despre penibilul din 2.0”

  1. Haha, te-ai hotarat la Thassos dupa ce am fost noi cu #balcaniada acolo? :))) Daca esti in Limenas, vezi ca e o terasa-restaurant langa plaja din portul vechi, numita Stratos. Se mananca bine, berea e rece si saluta-l pe patron din partea celor 4 baieti care au ocupat o masa in colt langa priza, cu laptopurile lor, fericiti ca au gasit net wireless :))))

    Hai concediu placut si te invidiez ca stai in Thassos mai mult decat am apucat noi. ;)

  2. Pingback: Twitter? Facebook? Bullshit » arhiblog.ro blog

  3. Pingback: Social Media: să ne concentrăm pe rezultate | zoso blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)