Nou: Studiu bazat pe răspunsurile primite din partea a 153 de top influenceri. Cere gratuit rezultatele studiului aici.

Cum am sărit de la 9.930 la peste 25.000 followers pe twitter. Sau despre penibilul din 2.0

Zic din start că sunt în concediu în Thassos. Așa că nu aș pierde prea mult timp cu căcățișuri de astea. Doar cât să fac cuvenitele precizări de mai jos. Căci, firește, simt din nou o milă organică pentru acele ființe din 2.0 care trăiesc viața altora, nu pe a lor pentru că, oh wait, ei nu au una.

Ieri pe la amiază, când mi-am rupt juma de oră din timpul de stat pe plajă ca să mai intru puțintel pe net, avem pe twitter 9930 de followers. De aia sănătoși, crescuți organic, în timp, căci imediat împlinesc cincinalul de când sunt pe twitter. Azi dimineață când intru pe net, hopaaaa văd că am sărit de 25.000 de followers. De aia la vrac, pe care cineva, în lipsa sa de viață proprie, s-a gândit că ar fi bine să mi-i bage pe gâtul 2.0, în speranța că va arată ca și io sunt printre cei care îmi cumpăr followerși and shit, ceea ce, desigur, dovedește că respectiva persoană suferă de defecte ontologice, care, firește, o fac să fie de o nefericire și mai ontologică în ființarea pe care respectiva persoană o numește, în lipsă de altceva, viață.

E de prisos să spun că eu tot cu cei 9930 de followers adevărați rămân. Și cu ei merg înainte. Iar despre cei care mi-au fost lipiți în coadă de pseudo-ființa cu pricina nu o să mai vorbesc. O să îi șterg, încet încet, dar nu acum. Căci, îmi permiteți, sunt în concediu și berea și plaja sunt mai importante :D Dar săptămâna viitoare când mă întorc în țară, o să iau măsuri ca astfel de gherțoisme din partea unor astfel de amărâți să nu se mai întâmple.

Vă pup din Thassos, unde, firește, eu îmi trăiesc viața :D

10 comentarii la “Cum am sărit de la 9.930 la peste 25.000 followers pe twitter. Sau despre penibilul din 2.0

 1. cotos Reply

  Concediu placut chinezule..Distreazate si lasa pe sapt viitoare treburile astea :)

 2. Valentin Palconi Reply

  Concediu placut si distractie maxima.

 3. Vlad Dulea Reply

  Va fi chinul dracu’ sa dai block la 15000 de conturi….

 4. Zdeto Reply

  Haha, te-ai hotarat la Thassos dupa ce am fost noi cu #balcaniada acolo? :))) Daca esti in Limenas, vezi ca e o terasa-restaurant langa plaja din portul vechi, numita Stratos. Se mananca bine, berea e rece si saluta-l pe patron din partea celor 4 baieti care au ocupat o masa in colt langa priza, cu laptopurile lor, fericiti ca au gasit net wireless :))))

  Hai concediu placut si te invidiez ca stai in Thassos mai mult decat am apucat noi. ;)

 5. serbanlaurentiu Reply

  Si nu se poate face nimic in privinta asta? Oricum, cat de cretin sa fi sa dai bani pentru asa ceva? Si mai ales pentru alta persoana…

 6. sorin Reply

  Ce draq iti bati capul cu toate prostiile? Tu vezi acolo de apa marii si lasa 2.0! Vacanta placuta si succes, de acum, la blocat 15 000 de useri:)

 7. Haotik Reply

  Eu de ce nu primesc 15.000 de useri cadou. Nu ma mai joc. :)

 8. Ciprian Pardau Reply

  Daca tot esti pe meleaguri straine, de ce nu testezi cateva beri de acolo si sa ne spui si noua, acilea, intr-un articol ce si cum. Ca na, berea e stapanul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.