Care este cel mai beer friendly oraș din România?

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Asta cu beer friendly e maximă, recunosc :)) Dar am stat noi și ne-am gândit cum am putea impulsiona Caravana Staropramen, care pornește prin câteva orașe prin țară. Și ne-am gândit că faza cu cel mai beer friendly oraș sună cumva :D Mai ales că știu câțiva tovarăși beer friendly prin orașele respective de foioioioioi :)) Dar să le luăm pe rând și să vă explic la ce ne-am gândit.

Caravana Staropramen începe în București. Vă puteți întâlni cu caravana astăzi în Real Berceni, sâmbătă la Zona de Grătar Belciugatele şi duminică la Terra Park.

Provocarea pentru bloggerii din București este următoarea: cine urează pe blogul său cel mai frumos ”bun venit” Caravanei Staropramen în oraș primește 100 de euro :) Găsiți aici toate detaliile. Eu personal spun doar că voi aprecia corespunzător textele care vor fi cât mai… beer friendly :D

Menționez că vom oferi diplome de beer friendly bloggerilor care ne-au făcut masiv cu ochiul, iar la finalul competiției orașul care va avea cei mai mulți bloggeri care să ureze ”bun venit” Caravanei Staropramen în orașul lor va fi declarat cel mai beer friendly :D

Succes bloggerilor din București și ne auzim zilele următoare cu provocarea către bloggerii din alte orașe!

Pe lângă provocarea pentru bloggeri, Staropramen pune la bătaie premii faine.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Care este cel mai beer friendly oraș din România?”

  1. Pingback: ati auzit, ma? « eucandvreausascriuscriu

  2. China, am un mare respect pentru tine.
    Vinzi Ursus, vinzi Staropramen, vinzi orice plateste clientu. Esti un brand bautor de bere. Berarul care vrea sa-si asocieze imaginea cu un bautor de bere branduit trebuie sa plateste.

    Si eu aleg berea dupa aceleasi criterii. RECE si ieftina. Daca o plateste altcineva suport si scumpa.

  3. Cel mai beer-friendly oras este Craiova. Pentru ca daca nu vine caravana la Craiova, nu tinem dusmanie si venim noi la Bucuresti ;) Si daca nu e dusmanie, atunci e prietenie :)) In plus mai stiti vreo echipa de fotbal (in afara de nationala) care sa fi avut sponsor de bere pe tricou? Acum sa vad tovarasii 2.0 priceputi la fotbal si la bere :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)