Rock The City, ziua I

NOU: precomandă cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și primești și un autograf.

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

OLD GREEN

Nu cred că ştiu ce vor. Nu, pe cuvânt. Au deschis şi asta este tot ce au putut face. Am auzit de ei pe vremea când se chinuiau să ajungă în deschiderea Bon Jovi. După ce le-am ascultat recitalul de la Rock The City pot spune că nu aveau ce să caute acolo. Nimic memorabil.

LUNA AMARĂ

Nimic deosebit. Dar chiar nimic deosebit. M-am plictisit de mama focului şi am sperat să se termine cât mai repede. Într-un târziu, s-a întâmplat şi asta.

TIMPURI NOI

Sincer, trupa asta mai există doar din amintiri. Chimia dintre Iliescu şi Artanu’ nu mai este, iar ea dăunează trupei. Desigur, oamenii îşi fac treaba admirabil, sunt instrumentişti buni, dar Timpuri Noi de acum este doar o trupă de coveruri a trupei Timpuri Noi de atunci. Desigur, coveruri destul de reuşite.

CELELALTE CUVINTE

Călin şi ai lui au venit şi au cântat, recitalul lor nefiind deloc departe de nivelul celor pe care am avut prilejul să le aud în ultimele luni. Ceva probleme de sunet (dar cine nu a avut?) şi un recital rapid, pentru că aşa prevedea programul. Buni. Şi cu fani. Uneori, aceeaşi, pentru că i-am desluşit pe câţiva din cei cu care am împărţit clubul Jukebox la recitalul de acolo.

HEAVEN SHALL BURN

Profesionişti. Energie formidabilă, o formaţie legată, o repetiţie cum nu se poate mai bine pentru ceea ce avea să urmeze. Oamenii aveau treabă să cânte şi asta au făcut, de vreme ce nu sunt foarte mulţi cei care le pot reproşa ceva. O formaţie fără fiţe, care au venit să se respecte pe ei şi public şi au reuşit fără mari probleme asta.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Rock The City, ziua I”

  1. Pingback: Rock The City pe RCC | BogDan

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)