Breaking News! După capul meu, firește.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Desigur că în lumea strâmbă în care trăim, presa ne spune că BREAKING NEWS este că a tras Ponta un pârț (plagiat, firește) sau că s-a spălat  Becali pe dinți cu ceva pastă străină acum vreo 3 zile. În lumea mea, însă, o știre normală, nici măcar breaking news, este că un român a câștigat o competiție internațională, fiind primul din 147 de concurenți din toată lumea. Și dacă mai sunteți măcar vreo 3 care considerați că Alexandru Bujor merită un mare, mare ”BRAVO”, atunci aș zice că nu e totul pierdut :)

 

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Breaking News! După capul meu, firește.”

 1. Felicitari Chinezu! Macar tu ramai cu picioarele pe pamant. Chiar acum vreo 2 minute am scris pe twitter ca am inceput sa ma scarbesc de toate porcariile (am vrut sa scriu alt cuvant) politice din ultima vreme. Tara are probleme reale si noi o ardem aiurea cu plagiaturi si mai stiu ce dosare.
  Sa revin la subiect. Felicitari Alexandru. Felicitari ca reusesti in aceasta tara de 2 lei sa faci performanta si ca alaturi numele Romaniei si de fapte bune. Bravo

 2. Capul meu, nu spui care, e excitat ca din 11 mazamaeti pe locul 5 e unica floare.
  Care se intimpla sa fie tot (potential) romanca. Si pe care o vom regasi tot in North-America. Soon!

  Romania, te halesc!

 3. Ar trebui sa-ti faci o rubrica Romania Pozitiva sau Romania de bine, in contrapondere la stirile negative care apar la TV. Felicitari tie pentru stire si lui Alexandru pentru performanta.

 4. Felicitari Alexandru Bujor !

  Daca titlul acestei stiri nu e cu „soc si groaza” cu trei semne de exclamare totul scris pe o banda galbena cat jumatate de ecran …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)