Breaking News! După capul meu, firește.

Desigur că în lumea strâmbă în care trăim, presa ne spune că BREAKING NEWS este că a tras Ponta un pârț (plagiat, firește) sau că s-a spălat  Becali pe dinți cu ceva pastă străină acum vreo 3 zile. În lumea mea, însă, o știre normală, nici măcar breaking news, este că un român a câștigat o competiție internațională, fiind primul din 147 de concurenți din toată lumea. Și dacă mai sunteți măcar vreo 3 care considerați că Alexandru Bujor merită un mare, mare ”BRAVO”, atunci aș zice că nu e totul pierdut :)

 

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Breaking News! După capul meu, firește.”

 1. Felicitari Chinezu! Macar tu ramai cu picioarele pe pamant. Chiar acum vreo 2 minute am scris pe twitter ca am inceput sa ma scarbesc de toate porcariile (am vrut sa scriu alt cuvant) politice din ultima vreme. Tara are probleme reale si noi o ardem aiurea cu plagiaturi si mai stiu ce dosare.
  Sa revin la subiect. Felicitari Alexandru. Felicitari ca reusesti in aceasta tara de 2 lei sa faci performanta si ca alaturi numele Romaniei si de fapte bune. Bravo

 2. Capul meu, nu spui care, e excitat ca din 11 mazamaeti pe locul 5 e unica floare.
  Care se intimpla sa fie tot (potential) romanca. Si pe care o vom regasi tot in North-America. Soon!

  Romania, te halesc!

 3. Ar trebui sa-ti faci o rubrica Romania Pozitiva sau Romania de bine, in contrapondere la stirile negative care apar la TV. Felicitari tie pentru stire si lui Alexandru pentru performanta.

 4. Felicitari Alexandru Bujor !

  Daca titlul acestei stiri nu e cu „soc si groaza” cu trei semne de exclamare totul scris pe o banda galbena cat jumatate de ecran …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)