Știrea FARMECătoare a zilei: Daniel pleacă voluntar în Africa

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Daniel este unul din oamenii care mie îmi sunt extrem de simpatici. Cei care îl cunoașteți știți că e foarte greu să nu îți placă de el, darămite să te superi pe el sau ceva de genul :)) Cum îl știu de ceva vreme, am văzut cât suflet pune în ceea ce face și cât de bine reacționează lumea la ce face el. Iar asta, in my book, înseamnă că este un om care oferă foarte mult și care, doar din când în când, mai cere ceva :)

Cea mai recentă ispravă organizată de el la care am participat a fost ”Aradul Meu”. Unde, recunosc, m-am dus doar pentru că m-a rugat el, căci am un program dement perioada asta, dar am zic să nu mă lasă coraconul să refuz o invitație din partea unui om pe care îl apreciez corespunzător :) A spune că nu îmi pare rău că m-am dus ar însemna să fiu modest, căci mi-a plăcut foarte, foarte tare ce s-a întâmplat acolo :D

Acuma vine cu o ispravă nouă. Și mai lată, ca să zic așa :)) Căci Daniel s-a hotărât să plece în Africa pentru 60 de zile, ca parte a proiectului “Roots of Education 4 Sustainable Development!”, proiect implementat de asociatia “Milennium Center”. Și dacă nu vă este de ajuns să ziceți ”respect!” numai pentru simplul fapt că pleacă acolo, ia uitați cu ce ne lovește Daniel când motivează decizia lui: ”Este momentul sa ma fac util cu adevarat!”. Doamnelor și domnilor, eu unul îmi ridic pălăria în fața unui asemenea om…

Și pentru că ce  face Daniel este voluntariat, evident că are nevoie de resurse pentru a ajunge acolo. Așa că vă invită să îl ajutați, care cum puteți, să facă rost de bani pentru deplasare. Cei care vreți să aflați mai multe sau să vorbiți cu el despre una, alta, să îi dați idei sau orice altceva mai credeți că poate ajuta, dați-i un mail pe contact at doipedoi.com. Sau, mai direct, puteți să virați orice sumă de bani în RO88INGB0000999900364629  Mitre Daniel Florin – ING Bank, sau puteți folosi adresa de paypal – web.resort@yahoo.it.

În ceea ce mă privește o să virez 200 de lei în contul lui Daniel. Nu e o sumă decisivă, știu, dar nu despre suma în sine vorbim aici, ci despre altceva, sper că înțelegeți despre ce :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Știrea FARMECătoare a zilei: Daniel pleacă voluntar în Africa”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)