21.07.2017

Știrea FARMECătoare a zilei: Little People

Imaginați-vă 160 de tineri într-un singur loc. O imagine optimistă, energizantă, care vă pune un zâmbet pe față, nu-i așa? Bun, acum încercați să conștientizați faptul că toți acești tineri sunt niște învingători în lupta cu cancerul. Și dintr-o dată la ce simțiți se adaugă o doză uriașă de respect. RESPECT!

Ei sunt cei din Asociația Little People România. Care asigură îngrijire pentru copiii și tineri afectați de cancer. Hai să mai citim o dată. Asigură îngrijire pentru copiii și tinerii afectați de cancer. Incredibil câtă încărcătură pot avea aceste 9 cuvinte… Fantastic ce suflet au acești oameni, atât de mult încât simt nevoia să dea din el și altora… RESPECT!

M-am intersectat cu cei de la Little People de câteva ori. Și mereu m-am simțit fâsticit. Căci în fața unor astfel de oameni parcă simți că nu faci destul pentru a-i ajuta pe ceilalți, parcă simți că mereu și mereu te iei cu alte chestiuni în loc să faci în așa fel încât măcar o parte din viața ta să fie petrecută pentru a-i ajuta pe alții. Cei din Asociație sunt mereu cu zâmbetul pe buze, cu o senitătate și cu un optimis care îmi dau de fiecare dată o energie colosală. RESPECT!

Ei se numesc Little People. Dar sunt printre cei mai mari oameni pe care i-am cunoscut vreodată. RESPECT!

Notă: Știrea FARMECătoare a zilei vă este oferită de subsemnatul, din partea Farmec :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Recomandările zilei din blogosferă

Brandul personal în social media

3 comentarii

 1. joi, 28 iunie 2012, 13:34

  Foarte frumos ca pot oferi astfel de tratamente si au un suflet atat de mare dar intrebarea este urmatoarea: Cati au beneficiat de astfel de tratament, sau cati vor beneficia?

  Răspunde
  • Rusu Oana
   joi, 28 iunie 2012, 20:53

   Buna Cristina, iti multumim frumos pentru intrebarea ta. Asociatia Little People Romania este prezenta in cele mai mari 6 centre oncopediatrice din tara, in Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti. peste 85% din copii si adolescetnii afecatti de cancer beneficiaza de programele asociatiei. Pentru invingatori am creat Clubul temerarii, care in momentul de fata reusneste 270 de adolescenti din 55 de localitati ale Romaniei si este considerata cea mai mare si activa comunitate de adolescenti supravietuitori de cancer din Europa. Te asteptam aici:http://www.facebook.com/pages/Asociatia-Little-People-Romania/135087612034

   Răspunde
 2. miercuri, 29 august 2012, 15:09

  […] senzaţionalii oameni din Asociaţia The Little People am simţit nevoia şi onoarea să scriu cu ceva vreme în urmă. Pentru că mi se pare teribil de frumos ce fac şi pentru asta ma declar […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *