Cum m-am întâlnit cu Zlatan Ibrahimovic

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Câteodată se întâmplă lucruri în viață care te iau prin surprindere. Și care îți pun un zâmbet pe față. Le iei așa cum vin, adică natural și fără să le dai alte înțelesuri. Și te bucuri de ele la fel de natural.

Așa am pățit ieri, în Stockholm. Eram pentru prima dată în Capitala Suediei (care, apropo, este superbă, a intrat instant în topul orașelor mele preferate), în cadrul Michelin PERFORMANCE TOUR Spring 2012. Și am ieșit cu băieții să mâncăm ceva. Am intrat într-un restaurant de pe acolo și, în timp ce comandam noi pe acolo una, alta, mă uit la masa vecină și rămân cu berea în gârgălotă: Zlatan Ibrahimovic, autorul celui mai frumos gol de la Euro 2012 de până acum, era acolo, alături de familie. Îi întreb pe colegii de la masă ”bre, care le aveți cu fotbalul? Nu de alta, dar ia uitați-vă cine este lângă noi”, spre uluirea lui Mihai și a lui Bogdan, căci ăstia suntem cei trei ai grupului care avem microbul în sânge. Ceilalți s-au prins după ce le-am zis noi cine este :))

Evident că nu am putut rata ocazia de a face poză cu Zlatan. Tipul foarte amabil, de altfel, zâmbitor, a așteptatp până ne-am adunat toți, până ne-am schimbat noi locurile pe acolo, adică a fost simpatic. Eu m-am dus în spatele lui pentru că, având io 1,83 m, sunt obișnuit ca într-o poză de grupă să mă duc în spate, ca să se vadă cei din fața mai bine. Numai că, de data asta, m-am dus în spatele cui nu trebuie, după cum puteți vedea… :))

Iar mai jos golul senzațional pe care Zlatan l-a marcat împotriva Franței.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Cum m-am întâlnit cu Zlatan Ibrahimovic”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)