Până la urmă SkirtBike e fiță sau o ispravă faină?

SkirtBike este un eveniment care are tot ce îi trebuie ca să fie o reușită. Măcar din punct de vedere al comunicării. Căci puțină lume stă în zona de gri, ca să zic așa, atunci când vine vorba despre asta. Unii sunt fani, iar alții critică dur. Cei care sunt fani spun că evenimentul este unul care îndeamnă fetele la mișcare și care duce la stabilirea unor ”găști” (scuzați termenul, dar așa mi-a ieșit :D) de fete, care au motiv să se adune și să facă un lucru pe care ele îl consideră fain. Cei care critică SkirtBike spun că este o fiță și că așa ceva se face doar pentru ca fetele să se bage în seamă și să se dea trendineze.

Eu unul salut astfel de evenimente. Căci aleg să văd faptul că – ispravă atât de dragă mie – mai mulți oameni aleg să fie împreună pentru a face ceva. Și pentru că îi apreciez pe cei care fac ceva muuuult mai mult decât pe cei care vorbesc despre ce fac alții :)

Duminică, 8 iulie, are loc SkirtBike Baia Mare. Așa că , stimabilelor din acest oraș minunat, care o să rămână toată viața orașul meu de suflet :), vă invit să pedalați și să fiți simpatici așa cum știu că sunteți :D

13 comentarii la “Până la urmă SkirtBike e fiță sau o ispravă faină?

 1. D-Petre Răspunde

  Pedalare placuta fetelor !

 2. Catalin Dobre Răspunde

  Evident ca exista si „Haters gonna hate” :)

  • Cristian China Birta Răspunde

   Unii nu sunt chiar hateri. Adica aduc argumente cum ca multe fete se duc acolo doar pentru a se baga in seama. Ceea ce nu mi se pare chiar naspa, ca sa fiu sincer :))

 3. Locco Chicco Răspunde

  Eu o sa fiu tipul ce le serveste cu apa rece ;)

 4. SkirtBike Baia Mare Răspunde

  Mlțumim frumos, Cristi! Ce-ar fi să tragi o fuguță până la Baia Mare și să pedalezi cu noi? :)

  • Cristian China Birta Răspunde

   Nici nu stiu cum sa inteleg propunerea asta… Parul meu e de vina? =)) Oricum sunt in Grecia atunci si o sa va tin pumnii sa iasa bine :D

 5. Biz Răspunde

  Abia astept ziua de 8 Iulie. Nu cred ca acest eveniment va fi unul de fitza. Evenimentele de fitza ale orasului sunt alea organizate adhoc de domnisoare prin mall-ul baimarean coborand din diverse super-masini. Sunt indemnate doar „domnisoarele” la aceasta miscare pentru ca la „miscarile” barbatilor nu sunt atenti nici ei ( dovada e in producerea accidentelor cu bicicleta). E o campanie foarte frumoasa si care sper din suflet sa fie si una reusita!

 6. Elena Răspunde

  Nu stiu daca ai citit sau nu articolul, dar eu am scris aici http://elenaciric.ro/2012/de-ce-e-skirtbike-un-eveniment-util.html, in 11 pasi simpli, de ce cred eu ca Skirtbike n-ar trebui criticat. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: