Până la urmă SkirtBike e fiță sau o ispravă faină?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

SkirtBike este un eveniment care are tot ce îi trebuie ca să fie o reușită. Măcar din punct de vedere al comunicării. Căci puțină lume stă în zona de gri, ca să zic așa, atunci când vine vorba despre asta. Unii sunt fani, iar alții critică dur. Cei care sunt fani spun că evenimentul este unul care îndeamnă fetele la mișcare și care duce la stabilirea unor ”găști” (scuzați termenul, dar așa mi-a ieșit :D) de fete, care au motiv să se adune și să facă un lucru pe care ele îl consideră fain. Cei care critică SkirtBike spun că este o fiță și că așa ceva se face doar pentru ca fetele să se bage în seamă și să se dea trendineze.

Eu unul salut astfel de evenimente. Căci aleg să văd faptul că – ispravă atât de dragă mie – mai mulți oameni aleg să fie împreună pentru a face ceva. Și pentru că îi apreciez pe cei care fac ceva muuuult mai mult decât pe cei care vorbesc despre ce fac alții :)

Duminică, 8 iulie, are loc SkirtBike Baia Mare. Așa că , stimabilelor din acest oraș minunat, care o să rămână toată viața orașul meu de suflet :), vă invit să pedalați și să fiți simpatici așa cum știu că sunteți :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Până la urmă SkirtBike e fiță sau o ispravă faină?”

  1. Abia astept ziua de 8 Iulie. Nu cred ca acest eveniment va fi unul de fitza. Evenimentele de fitza ale orasului sunt alea organizate adhoc de domnisoare prin mall-ul baimarean coborand din diverse super-masini. Sunt indemnate doar „domnisoarele” la aceasta miscare pentru ca la „miscarile” barbatilor nu sunt atenti nici ei ( dovada e in producerea accidentelor cu bicicleta). E o campanie foarte frumoasa si care sper din suflet sa fie si una reusita!

  2. Pingback: Cum a fost la SkirtBike Baia Mare • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)