Apel către bloggeri să intre în Comandamentele Județene 2.0!

Dragilor,

Vă scriu aceste rânduri cu un mare elan patriotic 2.o. Căci vă voi vorbi despre o ispravă care mie mi-e foarte dragă și care ne oferă posibilitatea de a arăta, încă o dată, că blogosfera românească este frumoasă, în esența ei, dacă alegem să facem lucruri faine :)

Caci asta vreau să facem, împreună, cu această ispravă: să arătăm că blogosfera este o forță și că reacționăm foarte bine atunci când ne place o idee sau un concept și că o facem cu entuziasm, dăruire și cu pus osul la treabă :)

colecteazaselectiv.ro este inițiativa partenerilor noștri de la EcoRom, care își propun să promoveze colectarea selectivă, un concept care la noi cam scârțâie, din păcate. Au făcut apel la noi, la BlogalInitiative.ro, să sprijinim această acțiune, iar noi am zis că vrem să facem mai mult de atât, vrem ne înrolăm cu adevărat în ”bătălia” pentru conștientizare colectării selective. Așa că am lansat campania de mai jos.

Am înființat un Înalt Comandament 2.0 de Colectare Selectivă, din care ne-au făcut onoarea să accepte să facă parte Andi Moisescu, Florin Grozea, Cristian Manafu, Vlad Petreanu, Bogdan Naumovici, Marius Matache, iar pe partea de secretariat tehnic, dacă vreți, sunt eu cu Vlad Dulea. Acest Înalt Comandament 2.0 va coordona Comandamentele Județene despre care vă spun mai jos.

Vă invit, dragi bloggerițe și dragi bloggeri, să vă înscrieți în Comamndamentele Județene 2.0 de Colectare Selectivă. Pentru a vă înscrie, vă rog să consultați condițiile pe care le găsiți pe BlogalInitiative.ro. Cu rugămintea să înțelegeți că, dincolo de premiile pe care le puteți câștiga, faceți un gest extraordinar pentru comunitatea din care faceți parte dacă vă implicați în campanie și ne ajutați să o promovăm.

Aveți timp să vă înscrieți în Comandamentele Județene 2.0 de Colectare Selectivă până pe 1 iulie, după care vom începe ”atacul” în plan local. Toți cei înscriși în aceste Comandamente Județene 2.0 o să primiți informații pe mail de la membri Înaltului Comandament 2.0 cu sarcinile care o să vă fie trasate :)

Vă mulțumesc de pe acum pentru implicare. Haideți să arătăm puterea blogosferei când vine vorba de implicarea în viața cetății. Haideți să devenim o armata 2.0 care să pună umărul la – oricât de pompos ar suna – dezvoltarea conștiinței civice românești. Puțin, nu mult, doar atât cât trebuie :)

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

20 thoughts on “Apel către bloggeri să intre în Comandamentele Județene 2.0!”

  1. Pingback: Colectare selectiva a deseurilor | Doipedoi

  2. Da Chinezule……m-am inscris cu mare drag (in urma postarii tale), am facut apel pe la prieteni si cunostinte, am oferit si niste premii suplimentare (de la mine putere) si imi scrie o cititoare ca nu gaseste nici un promoter in Sibiu. Sun la Infoline si imi dau adresele exacte. Am plecat sa ii caut si intr-adevar, nu am gasit nici un promoter in Sibiu. Doar 2 pustani (13-14 ani)care asteptau langa tomberoanele colorate cu 2 saci de pet-uri. I-am intrebat de cand asteapta si mi-au raspuns ca „de aproape 2 ore si nu a aparut nimeni cu lozuri”.

  3. Pingback: Hai să intrăm în lumea bună a colectării selective

  4. Pingback: Vreau să văd blogosferă făcând, încă o dată, o faptă bună • Chinezu

  5. Pingback: Colectati si castigati | M A N A F U *

  6. Pingback: Noutăţi despre Comandamentele Judeţene de Colectare Selectivă 2.0 • Chinezu

  7. Pingback: Vorba multa saracia omului ! Cateva randuri si castigi … » Miere de Albine Ioan Sabadus

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.