Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Apel către bloggeri să intre în Comandamentele Județene 2.0!

Dragilor,

Vă scriu aceste rânduri cu un mare elan patriotic 2.o. Căci vă voi vorbi despre o ispravă care mie mi-e foarte dragă și care ne oferă posibilitatea de a arăta, încă o dată, că blogosfera românească este frumoasă, în esența ei, dacă alegem să facem lucruri faine :)

Caci asta vreau să facem, împreună, cu această ispravă: să arătăm că blogosfera este o forță și că reacționăm foarte bine atunci când ne place o idee sau un concept și că o facem cu entuziasm, dăruire și cu pus osul la treabă :)

colecteazaselectiv.ro este inițiativa partenerilor noștri de la EcoRom, care își propun să promoveze colectarea selectivă, un concept care la noi cam scârțâie, din păcate. Au făcut apel la noi, la BlogalInitiative.ro, să sprijinim această acțiune, iar noi am zis că vrem să facem mai mult de atât, vrem ne înrolăm cu adevărat în ”bătălia” pentru conștientizare colectării selective. Așa că am lansat campania de mai jos.

Am înființat un Înalt Comandament 2.0 de Colectare Selectivă, din care ne-au făcut onoarea să accepte să facă parte Andi Moisescu, Florin Grozea, Cristian Manafu, Vlad Petreanu, Bogdan Naumovici, Marius Matache, iar pe partea de secretariat tehnic, dacă vreți, sunt eu cu Vlad Dulea. Acest Înalt Comandament 2.0 va coordona Comandamentele Județene despre care vă spun mai jos.

Vă invit, dragi bloggerițe și dragi bloggeri, să vă înscrieți în Comamndamentele Județene 2.0 de Colectare Selectivă. Pentru a vă înscrie, vă rog să consultați condițiile pe care le găsiți pe BlogalInitiative.ro. Cu rugămintea să înțelegeți că, dincolo de premiile pe care le puteți câștiga, faceți un gest extraordinar pentru comunitatea din care faceți parte dacă vă implicați în campanie și ne ajutați să o promovăm.

Aveți timp să vă înscrieți în Comandamentele Județene 2.0 de Colectare Selectivă până pe 1 iulie, după care vom începe ”atacul” în plan local. Toți cei înscriși în aceste Comandamente Județene 2.0 o să primiți informații pe mail de la membri Înaltului Comandament 2.0 cu sarcinile care o să vă fie trasate :)

Vă mulțumesc de pe acum pentru implicare. Haideți să arătăm puterea blogosferei când vine vorba de implicarea în viața cetății. Haideți să devenim o armata 2.0 care să pună umărul la – oricât de pompos ar suna – dezvoltarea conștiinței civice românești. Puțin, nu mult, doar atât cât trebuie :)

 

20 comentarii la “Apel către bloggeri să intre în Comandamentele Județene 2.0!

 1. Daniel A. Reply

  Pot contribui și eu cu niște sugestii? (din păcat doar atât pot pentru moment)

  • Cristian China Birta Reply

   Orice ajutor e beton de beton, asa ca loveste cu sugestiile :D Dar nu m-am prins de ce nu poti face mai mult…

 2. Mateescu Catalin Reply

  Cum se procedeaza pentru inscriere?As dori sa aflu mai multe detalii.Oricum chiar acuma ma apuc de scris un articol despre acest lucru si revin imediat.

  • Cristian China Birta Reply

   Ai toate detaliile pe BlogalInitiative.ro. Multumim mult ca vrei sa te implici!

 3. Mateescu Catalin Reply

  Deja am scris articol , dar nu vad nicaieri chinezu pe BlogalInitiative.ro ce trebuie sa fac ptr inscriere.

 4. Paul Reply

  Gata. http://www.ursachipaul.ro/apel-catre-toti-bloggerii/ am scris articolul si am trimis si mail :D

 5. Andrei A. Reply
 6. Tudor Reply
 7. albinuta veninoasa Reply
 8. Razvan Reply

  Da Chinezule……m-am inscris cu mare drag (in urma postarii tale), am facut apel pe la prieteni si cunostinte, am oferit si niste premii suplimentare (de la mine putere) si imi scrie o cititoare ca nu gaseste nici un promoter in Sibiu. Sun la Infoline si imi dau adresele exacte. Am plecat sa ii caut si intr-adevar, nu am gasit nici un promoter in Sibiu. Doar 2 pustani (13-14 ani)care asteptau langa tomberoanele colorate cu 2 saci de pet-uri. I-am intrebat de cand asteapta si mi-au raspuns ca “de aproape 2 ore si nu a aparut nimeni cu lozuri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.