Cum am văzut eu meciul Anglia – Italia

Scriu această postare pentru că în acest moment (am început să scriu la 21.10) ceea ce știu sigur este că nu voi prinde finalul meciului :)) Căi trebuie să fug către trenul care mă va duce la Arad, la un preafrumos eveniment :) Așa că, dacă tot o să aflu de net cât a fost scorul final, am zis că ia să fac eu un fel de experiment acilea. În numele tuturor celor care, asemeni mie în această seară, nu reușim să ne bucurăm până la capăt de ceva căci duty calls, cum ar veni :D

21.13. E de prisos să spun că țin cu Anglia. Deși nu au o echipă strălucitoare, ca să nu zic mai multe. Deși absența lui Lampard contează enorm. Dar eu o să țin cu Anglia întotdeauna. Excepție făcând orice meci cu România, firește :D De cealaltă parte, Italia este una din echipele din josul clasamentului meu personal în materie de fotbal. Nu îmi place și nu mi-a plăcut niciodată. Deci s-a nimerit într-un mare fel să joace echipa mea favorită, după România, cu una din echipele puțin favorite.

21.43 Gata bagajul, am dat pe TVR HD, hai să ne uităm cum câștiga Anglia :D Mă duc să îmi iau o bere. Fără alcool, căci pe căldurile astea nu am pus picătură de alcool în gură. O să scriu zilele următoare de ce, stați liniștiți, că nu m-am stricat de cap :))

22.32 Nu știu ce să zic… Adică știu, ce mă tot fandosesc. Italia este peste Anglia. Și îmi pare că va urma și mai și. No, asta  este, io tot cu ai mei țin. Deși, dacă ar fi să o dau pe faza cu neutralitatea, atunci ar trebui să țin cu italienii, că au fost mai buni. Mult mai buni.

23.20 Gata, plec spre tren. Am livescore deschis, așa că o să pot să văd măcar așa dacă se întâmplă ceva.

23.51 Sunt în tren. Tot am încercat să văd meciul pe tableta Samsung, dar, din motive care îmi scapă profund și care mă enervează la culme, nu reușesc, căci îmi tot zice că nu merge flashul, deși îl am instalat și alea alea. Mai încerc.

00.11 Hai că am deschis laptopul. Merge cât de cât stickul de la Vodafone. Italia face ravagii. Deși încă nu a reușit să marcheze. Dar dacă se termină 0-0 și după prelungiri, apoi e cam nedrept fotbalul ăsta…

7.41 Conexiunea mi-a mers până l-am văzut pe Rooney marcând și apoi pauză totală. Vă dați seama că am stat ca pe ace. Până m-a sunat doamna mea. Care mi-a zis că Itallia merge mai departe. Mi-a părut rău pentru englezi, dar așa e corect, peninsularii au fost mai buni. Asta este…

7.43 Acum dau publish acestei postări :)

 

3 comentarii la “Cum am văzut eu meciul Anglia – Italia

 1. Ionut Reply

  am fost la un gol sa ghicesc scorul meciului de aseara, eu am pus pe liga suporterilor 3-2 pt Italia :))

  • Cristian China Birta Reply

   Mah, io nu am putut fi obiectiv la meciul asta, asa ca am pus ca o sa castige englezii. Desi stiam ca italieni sunt mai buni. Ba nu, stiam ca englezii sunt mai slabi :))

 2. gabi Reply

  Cu Germania nu au sanse, clar :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.