Cum am văzut eu meciul Anglia – Italia

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Scriu această postare pentru că în acest moment (am început să scriu la 21.10) ceea ce știu sigur este că nu voi prinde finalul meciului :)) Căi trebuie să fug către trenul care mă va duce la Arad, la un preafrumos eveniment :) Așa că, dacă tot o să aflu de net cât a fost scorul final, am zis că ia să fac eu un fel de experiment acilea. În numele tuturor celor care, asemeni mie în această seară, nu reușim să ne bucurăm până la capăt de ceva căci duty calls, cum ar veni :D

21.13. E de prisos să spun că țin cu Anglia. Deși nu au o echipă strălucitoare, ca să nu zic mai multe. Deși absența lui Lampard contează enorm. Dar eu o să țin cu Anglia întotdeauna. Excepție făcând orice meci cu România, firește :D De cealaltă parte, Italia este una din echipele din josul clasamentului meu personal în materie de fotbal. Nu îmi place și nu mi-a plăcut niciodată. Deci s-a nimerit într-un mare fel să joace echipa mea favorită, după România, cu una din echipele puțin favorite.

21.43 Gata bagajul, am dat pe TVR HD, hai să ne uităm cum câștiga Anglia :D Mă duc să îmi iau o bere. Fără alcool, căci pe căldurile astea nu am pus picătură de alcool în gură. O să scriu zilele următoare de ce, stați liniștiți, că nu m-am stricat de cap :))

22.32 Nu știu ce să zic… Adică știu, ce mă tot fandosesc. Italia este peste Anglia. Și îmi pare că va urma și mai și. No, asta  este, io tot cu ai mei țin. Deși, dacă ar fi să o dau pe faza cu neutralitatea, atunci ar trebui să țin cu italienii, că au fost mai buni. Mult mai buni.

23.20 Gata, plec spre tren. Am livescore deschis, așa că o să pot să văd măcar așa dacă se întâmplă ceva.

23.51 Sunt în tren. Tot am încercat să văd meciul pe tableta Samsung, dar, din motive care îmi scapă profund și care mă enervează la culme, nu reușesc, căci îmi tot zice că nu merge flashul, deși îl am instalat și alea alea. Mai încerc.

00.11 Hai că am deschis laptopul. Merge cât de cât stickul de la Vodafone. Italia face ravagii. Deși încă nu a reușit să marcheze. Dar dacă se termină 0-0 și după prelungiri, apoi e cam nedrept fotbalul ăsta…

7.41 Conexiunea mi-a mers până l-am văzut pe Rooney marcând și apoi pauză totală. Vă dați seama că am stat ca pe ace. Până m-a sunat doamna mea. Care mi-a zis că Itallia merge mai departe. Mi-a părut rău pentru englezi, dar așa e corect, peninsularii au fost mai buni. Asta este…

7.43 Acum dau publish acestei postări :)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Cum am văzut eu meciul Anglia – Italia”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)