Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Scrisoare deschisă către realitatea.net

Stimați lucrători de la realitatea.net.

Încep aceste rânduri prin a vă spune că nu prea vă citesc. Din motive pe care nu le-aș detalia aici, dar care țin, în mare, mare măsură, de ce vă întreb colea mai jos. Căci mi-e foarte greu să vă iau în serios atunci când văd astfel de titluri. Dar, căci în toate câte există în viață se întâmplă câte un ”dar”, aș putea admite că greșesc eu. De aceea vă solicit câteva lămuriri.

Ați pus un titlu (cum să îi zic eu…) contrariant (e bună formularea?) la materialul în care povesteați despre Alan Turing. Motiv pentru care îmi iau inima în dinți și vă solicit să îmi explicați și mie relevanța acestui titlu. Căci, zic din nou, s-ar putea să îmi scape mie ceva și nu aș vrea să rămân în această profundă disonanță cognitivă.

Cu mulțumiri anticipate,
chinezu

15 comentarii la “Scrisoare deschisă către realitatea.net

 1. Valy Reply

  nu ai ce sa le ceri astora. am citit ieri un articol despre fitness si alimentati total anapoda. ei recomandau sa faci miscare fara incalzire, ca incalzirea poate duce la accidentari. Deci zic sa facem toti biceps cu 150 kg direct fara incalzirea ca nu avem nevoie…. numa elucubratii au scris acolo…

  • Florin Anghel Reply

   E oarecum adevarat. Incalzirea de tip “stretching” e oarecum periculoasa (creste putin sansele de accidentare). Cel mai bine, pe post de incalzire, e bine sa faci un set cu o greutate considerabil mai mica, apoi inca unul cu o greutate mai mare (dar foarte mica prin comparatie cu greutatea normala cu care faci).

   Stiu chestia asta nu pentru ca am citit-o pe un site gen Realitatea*NET, ci pentru ca am auzit-o de la un culturist. Bineinteles, e dreptul tau sa crezi care varianta vrei si sa faci cum vrei.

   Revenind la situl in cauza, problema lor e ca au editori care n-au nici o treaba cu jurnalismul/bloggingul si care, prin urmare, nu stiu sa scrie un articol intr-o maniera inteligibila.

 2. Iulia Kelt Reply

  Nu numai că nu ai ce să le ceri lor, dar majoritatea celor din media sunt de astă factură. Pe lângă faptul că titlul e discriminator, e haotic scris, plus, inducător în eroare (sau, după caz: oroare).

 3. Pavel Reply

  Celor de la realitatea, A3, prosport, sport.ro, gândul şi multe alte siteuri de ştiri nu ai ce să le ceri. Oferă nişte titluri de m-au făcut să renunţ a le citi. Le recomand tuturor să facă la fel.

 4. Prusu Ana Cristina Reply

  Si asa ei nu prea iau in serios articolele. De foarte multe ori cei de la realitatea.net posteaza articole care nu au nici o treaba cu titlul acestora. RUSINE!

 5. vera Reply

  Si, daca omul era rom, titlul ar fi fost “A.T. – romul/tziganul care …”. Idem, daca era ungur. Sau handicapat. Sau bahai.
  I rest my case. De fapt, nici nu merita sa ne pierdem timpul cu ei sau fitzuica si televiziunea lor vomitiva.

 6. Cris-Mary Reply

  :) Si nu e singurul titlu ..mereu vezi cate o ”bomba” . Sunt curioasa cum vor reactiona.

 7. Ciprian Reply

  Pentru că sunt niște cocalari infecți, niște scursuri. Read my lips: C O C A L A R I!

 8. Lexa Reply

  Presa a ajuns la un nivel de huliganism greu de crezut. De ce? Pentru ca presa nu mai e de multa vreme obiectiva. Titlurile sunt jignitoare, create pentru senzatie, articolele sunt de toata jena. Protevizarea presei romanesti e in plina glorie.

 9. Danny Reply

  Iata cum si siteurile de stiri, site-urile in general, internetul care vrea sa fie alternativa, pare sa fi preluat din metehnele presei traditionale. Si asa ajunge sa se compromita si, din goana dupa trafic, alege solutii total nefericite pentru a-si vinde marfa.

 10. Calin Andreea Daniela Reply

  Am observat ca unele articole sunt preluate de pe alte site-uri…

 11. D-Petre Reply

  Realitatea e ca realitatea.net e de toat jena.

 12. Romania Europeana Reply

  nu gasesti nicio informatie pe site.iar daca o gasesti o cauti de iti sar ochii din cap la cum e structurat.stiri preluate din feed cred si uite asa vezi langa o stire cu Macovei una cu “Monstrul din Loch Ness”, CAPTURAT în America.

  e ok si cu site-urile de “sport”, “stiri”.cel mai mult ma intriga reclamele ingrozitoare din video-urile, emisiunile inregistrate si postate online.

 13. albinuta veninoasa Reply

  Aseara ai fost invitat la realitatea s-au a fost o inregistrare ?
  Nu am reusit s ate urmaresc despre subiectele discutate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.